всъщност това е различна хидроцефалия и няма увеличение на мозъка и да ви кажа аз си купувам маркови дрехи исе обличам много добре даже смятам да си сменя стина искам да е много елегантен не искам да се получи така че да ме съжелявам не мога да бъда позитивен в това положение аз съм реалист имам предвид че да съм щастлив или прекомерно позитивен аз гледам на нещатата така както са не се къпя често заради точно тази причина че няма смисъл щом никое момиче не иска да бъде приятелка с мен аз имам много добро комуникативно настроение и много добре знам как да общувам с хората нямам физически диформаций вижте ми снимките ебаси какво ме обвинявате никакви грешки съм нямал към хората като се надуват и като ме критикуват и ме обиждат аз да се хиля като полуидиотче ли не ставайте смешни отбягват ме защото съм добър човек и има много различия и да ви кажа хората найстина са лекомисленни и деградирали и нямат ни култура ни възпитание ни обноски ни уважение към някого пък камоли към родителите си всичко е пиар хора общителен съм и не е проблема в държанието ми и отношението ми те са създали предварителна оценка спрямо мен преди време под въздействието на тези лекарства бях много груб с тях заради това че съм сам и им правех мръсотий преди години и те от тогава нито една добра дума не са казали за мен все си имат едно на ум за мен въпреки че всичко е минало де аз еначе в момента се държа много добре с тях но те се държат отвраттелно аз съм болен от хидроцефалия сгрешиха ми диагнозата преди време и така се получи че ми даваха лекарства силни колкото херойн и с опуяващо действие толкова ли ви е сложно да ме разберете и да ме критикувате ебаси хората всъщност да ви призная съм разочарован от много неща