Всъщност мой приятели не спазвам пунктуационите знаци,защото ходя на консултаций само и вие търсите сега за какво да ме опректнете ето вижте един циганин например тях ги уважават приемат ги като човешки същества и толелират тяхното поведение защо се ограничавате,тук май сами си търсите кусурите в мен,всъщност бих искал да ми отговорите как да си хвана гадже когато съм на тази форма на обучение и когато се страхувам да не се сбия с някого, защото много се дразнят с мен и така се получава че понякога се сбиваме ама аз нямам добра структура и The Beliven внимавай с езика не съм занимарен дебил такъв да не мислите че се опитвам да прикрия личността си с дрехите си всъщност аз какво да прикривам личността си ебаси грешката не е в мен а в хората около мен аз поне се надявам да няма хора които не са лекомисленни и деградирали и поне да има хора в градът ми които имат общи интереси с мен и да можем да се допаднем да ме разберат ама няма това е лошото в случеят според мен ще е добре да разказвам за миналото си само на близкид мен хора