p6te buda kratuk.purvo nqmam kirilica taka4e molq da me izvinite.taka zna4i znam 4e ima mn takiva temi no ne mi svur6iha rabota za6toto slu4eqt mi e po razli4en molq pomagaite.zna4i haresvam edno momi4e koeto e ot moq kvartal i ot moeto u4ili6te no ne znam kak da se zapoznaem.zna4i vijdame se samo na spirkite i to ne vseki den a i kogato q vidq ili az sum s priqteli ili tq i mi e neudobno tam pred priqtelkite si.apak moje da se stresne ne6to...abe ne6te taka iskam da sme sami.tq sliza 2 spirki predi men i sum mislil kato sleze ot reisa da se zapoznaem no tam puk ide dr problem tq se prebira s neina priqtelka i se razdelqt 50 metra predi ku6tata im.apak i ne vurvi aka 6te izleze 4e q sledq ako e iz4akam da ostane sama na put kum tqh si apak i 50 metra sa malko mqsto na koeto 6te moje da e zagovorq.drug e vuprosa 4e sum leko leko leko sramejliv!no ako ostanem samo 6te dobiq koraj no tova neznam kak da stane.tursih e v facebook nqma e ,nqmame ob6ti poznati!davaite suvet .kakvo da pravq da e prosledq li i nai nahalno da se zapoznaem kato purviq idiot ili pred priqtelkite ili kade da ostanem sami.predlojeniq molq!i otnovo sorry 4e nqmam kirilica