- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли простили изневяра ???
Изневери ли веднъж... ше ти изневери отново и отново![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Найстина непоносимо ще е защото когато чувствата са силни много боли!!!Но също толкова непоносимо е предателството..това че той не е помисил за жената до себе си как ще я нарани,това че е изневерил и жените си мислят че ще е веднъж е най-голямата грешка.Може би от заслепената любов не се замислят за много неща и най-вече човек защо изневерява..ето няколко причини:липса на внимание,нещо което ти липсва в секса,изтинали чувства,изчезваща любов,разнообразие,вюбване в друг човек,за малко да избягаш и да забвавиш проблемите си..това са според мен причините,заради който можеш да изневериш и няма как да е само 1-път защото всяка една е причина за многократни изневери!!!Пък и живота ти след това се преобръща коренно..започва се с вечния страх и голямото следене,от който много няма смисъл щот човек иска ли винаги ще му се отдаде възможност,както при мажете тъка и при жените!!!Първоначално написано от miminko
Мисълта да се грижа за него, да му давам цялото си внимание и любов, а той да ми изневерява, да докосва и целува друга ми е още по-непоносима. Не мога да си представя, че мога да понеса факта, че е направил ТОВА. При все, че той изобщо не е типа женкар, сваляч, любовчия...Изневери ли, значи е нещо сериозно. Просто му обръщам обувките и до там. Да живея с човек, на който не вярвам, да живея във вечен страх и съмнение...не мога!
Няма да простя, не, за нищо на света, колкото и да го обичам!
Това ми е най-омразното нещо и за това НЕ ПРОЩАВАМ!
колкото и да обичам, не бих простила такова нещо. по-добре да не го виждам повече, отколкото всеки път, когато е с мен, да се сещам за изневярата.
Именно. Колкото и да съм привързана, колкото и да го обичам, ще ми засяда буца в гърлото всяка вечер, когато лягам до него.Първоначално написано от miminko
Писах вече за нервите покрай всяко негово 5-минутно закъснение, трепването при иззвъняването на GSMa му и парещото чувство "Ами ако е другата?". Като че ли ужасът и и болката от самата изневяра са съизмерими с ужаса и болката от съвместното съжителство с него след този трус. Поне за мен. Ще ми липсва, ще съм в лошо физическо и емоционално състояние, но не мисля, че имам достатъчно силна воля и нерви да зачеркна нещо подобно. Живеем заедно, чистя му, пера го, гладя му дрехите, спя с него. Искам да ми каже в очите, когато има влечение към друга или да намери смелост да прекратим връзката. Предпочитам този вид раздяла пред това да ме унижи и сравни със земята, лягайки си с друга без значение пил ли е/моментно увлечение ли е/само секс ли е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Простих веднъж, после се оказа, че е имало втори път - разделихме се... Вече не бих простила на никой, защото чувството е ужасно - всеки път си мислиш за това, което е направил, чудиш се какво прави докато не е с теб, кой му звъни, дали не изневерява пак. Прекалено много нерви отиват на вятъра, така че вече не прощавам, защото доверието изчезва и няма смисъл само да се мъчим.
Ужас и страхове?Ще падна...
По темата - зависи от чувствата ми към човека.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам такъв проблем и не знам какво да правя? Имаме 2 деца на 3 год и на 1 год и мъжът ми ми изневери исках да си тръгна но не ме пусна.
И просто не знам как да се държа с него! Не мога дори в очите да го гледам. Да се опитам да оправя нещата или не държа се гадно в момента с него не че го искам ами идва ми от вътре. Какво да правя не знам
Колкото и да я обичам - Не.
Щом веднъж е решила да се подиграе с цялата ни изградена връзка, емоции и общи спомени - нищо няма да й попречи да го направи пак.
Щом се стигне до изневяра, значи връзката е приключена, поне за мен.
На хората им се случва да сгрешат, но след това разбират, че тази грешка не бива да я повтарят.
Това мисля относно прощаването на изневери.
В никакав случай.Ако обичам някого не му изневерявам.Нормално,очакв ам същото в замяна.![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
попринцип не съм ЗА изневерите , в голяма рядкост бих простила изневяра , но само 1 път !!! повтори ли се тва му е края !
Има нещо като спомен :
Едно нещо което се е случило 1 път не е задължително да се повтрои , но повтрои ли се задължително ще има и 3ти път !!![]()
Никога не бих простил. Познавам се, на думи е лесно. Никога няма да го забравя, ще ме гризе от вътре и няма да съм щастлив. Каквито и да са чувствата ми, колкото и силни да са... именно защото са такива няма да го простя. Никога.
Бих простил, ако не ми пука за съответното момиче или пък например ако съм обсебен и се страхувам от самотата и т.н.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Процентите са доста красноречиви..![]()
И аз съм его-маниак и това би било огромно дращене по моето - някой да ми изневери, така че... едва ли бих простила ;]
Пък и не само - това е предателство. Иии после как ще го целувам като знам, че е целувал друга и т.н. Ще ме боли като гз.
Според мен човек трябва да изневерява, само ако знае че той самият може да понесе когато на него му се случи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Под изневяра разбирам да поиска чуждо мнение/съвет за нещо, не от мен , и да го приеме, без да го е обсъдил с мен.Особено ако е от сестра му.
Иначе да се чука с която и когото иска, не ме грее особено, само да е спрезерватив.
Честно, сексуалните отношения са с нисък приоритет.
Е, ако си намери някакъв добър приятел от мъжки пол, заради когото да ме пренебрегва интелектуално - тази няма да стане, оставям ги да си същестуват.
Ама при положение, че имаме такива хармонични отношения и това с приятеля няма да стане - изобщо секса не ме бърка.
Като бях по-дребна пък бях изключително ревнива относно отношения към др. момичета и т.н. Макар, че кръшках много , а на мен не![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сега когато гледам на първо място моето щастие не бих простила. След време когато съм семейна и приоритетите ми са децата и семейството- може би да.
Едва ли,ако съм вярвала на човека и той ме е предал, значи е злоупотребил с доверието ми,това е много подло,да предадеш някой,който ти вярва.Няма значение,дори ако е било само секс или целувка.
Ще стискаш зъби заради малките. Играй го "лошото ченге" за известно време, не му пускай и мрънкай за щяло и нещяло и ще видиш как ще обърне плочата. Като се освестите, вземете поговорете като хора - щом ти е изневерил, явно нещо му липсва. Дали чисто сексуално или емоционално, ще разбереш от него.Първоначално написано от teodorkaa
Welcome to the Jungle...
Има статискита за това... По - голямата част от жените около 97% не биха простили, защото приемат изневярата, не само като физическа, но и психическа.А мъжете... те гледат на изневярата по скоро от физическа гледна точка и са склонни да простят (около 20% биха простили).
Аз лично не бих простил изневяра. Освен ако не съм имал дългогодишен брак с въпросната жена и съм убеден, че не изпитва никакви чувства към мъжа, с който е изневерила, тогава може би бих простил.
бих простил спрямо сегашното положение.. даже го приемам като нормално в сегашното положение.
то густо, то пусто
гледам че пак си отворил темата...и аз не бих простила,но винаги бих се замислила защо го е направил..и бих искала да разбера от него,това е много важно.Защото ако на един мъж съм му омръзнала примерно той ще ми изневерява винаги,или иска разнообразие или има хиляди причини още...аз съм на това мнение че ако 1 път изневери ще го направи пак,може и да не е веднага и след време да е..но си мисля че за това няма спиране.И мисля че ако ме обича не би го направил..гледам и от моя гледна точка..както съм в момента,имам си приятел от 1 година и 4 месеца и никога не съм си и помисляла защото го обичам адски много...Първоначално написано от Saphire
Изневяра,да.
Но лъжа НИКОГА.
Предпочитам дори и да ми е изневерил,да дойде и да ми го каже.
А не да разбера от друг.
Ако ми каже,да най-вероятно бих му простила,въпреки изневрата.
Но да е честен с мен.