- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам..
Така значи,с гаджето се запознахме в един сайт,после по скайпа и т.н.тва беше преди 3-4 седмици,видяхме се харесахме се и така...Обаче са в същия тоя сайт,гледам там некви коментари негови към друго момиче:жена ми..и целувки,тя същата работа.Та да разбирам ли,че си има 2 гаджета или...не ща да го питам щтот тъпо ще изглежда-секаш си немам друга работа освен да му чета публикацийте,а няма кой от приятелите му да питам щтот сме от различни квартали
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Вие се видяхте веднъж, харесахте се и сте гаджета, така ли?
Колко пъти се видяхте след това?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може само да се бъзикат,аз постоянно го правяИ кво толкова като го питаш,щом ходите е нормално да се поинтересуваш от тва кво пише на други момичета и защо ...
ZaicheNaXeroin
А той знае ли,че ходите![]()
![]()
еми знае :P
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Не знам кое е по-зле - че приятелят ти е неадекватник, или че му се връзваш на акъла.
Тва според мен е гадно.Представи си гаджето ти да го/я видиш да флиртува с някой/я ей така за базика...ше ти хареса ли?Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
Според мен нещата са още в самото начало и той или още не е свикнал с това да е с теб(в смисъл...да започне да ти обръща нужното внимание и т.н.) или те има като даденост.Питай го,но гледай да не си личи,че това те дразни.Пък ако се случва често -режи докато е време.
Повече от ясно е, че връзката ви е просто едното забиване и нищо друго... пиши и ти няк'ви милички съобщения на момчета от тоя сайт да видим твоя пич как ще реагира на това. : ))
Ох,май не се изразих много правилно .. ;д Така де при тях е ясно ,че нещата не са сериозни(засега),явно и момчето така го приема и не му пука особено ...Първоначално написано от SuNsEt
Иначе горния коментар +![]()
ZaicheNaXeroin
Ами вземи първо го поопознай и после се хвърляй да казваш ,че сте гаджета и това и онова..За 3-4 седмици едва ли вече си го разбрала що за човек е така че внимателската..Малко на детска история ми биете,честно
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Е това че се закача и с други момичета не е нещо откачено ... няма само с една защото не винаги се получава ...
П.С. (bow) за аватара - най-великата група
и аз това искам да знам..Първоначално написано от LadyDi
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't