.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не го разбирам..

Така значи,с гаджето се запознахме в един сайт,после по скайпа и т.н.тва беше преди 3-4 седмици,видяхме се харесахме се и така...Обаче са в същия тоя сайт,гледам там некви коментари негови към друго момиче:жена ми..и целувки,тя същата работа.Та да разбирам ли,че си има 2 гаджета или...не ща да го питам щтот тъпо ще изглежда-секаш си немам друга работа освен да му чета публикацийте ,а няма кой от приятелите му да питам щтот сме от различни квартали
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Вие се видяхте веднъж, харесахте се и сте гаджета, така ли?
    Колко пъти се видяхте след това?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Може само да се бъзикат,аз постоянно го правя И кво толкова като го питаш,щом ходите е нормално да се поинтересуваш от тва кво пише на други момичета и защо ...
    ZaicheNaXeroin

Голям фен
    А той знае ли,че ходите

еми знае :P
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Не знам кое е по-зле - че приятелят ти е неадекватник, или че му се връзваш на акъла.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Може само да се бъзикат,аз постоянно го правя И кво толкова като го питаш,щом ходите е нормално да се поинтересуваш от тва кво пише на други момичета и защо ...
    Тва според мен е гадно.Представи си гаджето ти да го/я видиш да флиртува с някой/я ей така за базика...ше ти хареса ли?

Според мен нещата са още в самото начало и той или още не е свикнал с това да е с теб(в смисъл...да започне да ти обръща нужното внимание и т.н.) или те има като даденост.Питай го,но гледай да не си личи,че това те дразни.Пък ако се случва често -режи докато е време.

Град
    София, България
    Повече от ясно е, че връзката ви е просто едното забиване и нищо друго... пиши и ти няк'ви милички съобщения на момчета от тоя сайт да видим твоя пич как ще реагира на това. : ))

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Тва според мен е гадно.Представи си гаджето ти да го/я видиш да флиртува с някой/я ей така за базика...ше ти хареса ли?
    Ох,май не се изразих много правилно .. ;д Така де при тях е ясно ,че нещата не са сериозни(засега),явно и момчето така го приема и не му пука особено ...
    Иначе горния коментар +
    ZaicheNaXeroin

Ами вземи първо го поопознай и после се хвърляй да казваш ,че сте гаджета и това и онова..За 3-4 седмици едва ли вече си го разбрала що за човек е така че внимателската..Малко на детска история ми биете,честно
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е това че се закача и с други момичета не е нещо откачено ... няма само с една защото не винаги се получава ...
    П.С. (bow) за аватара - най-великата група

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Вие се видяхте веднъж, харесахте се и сте гаджета, така ли?
    Колко пъти се видяхте след това?
    и аз това искам да знам..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си