.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен

Маша или преса ?

Здравейте, искам да ви попитам кое е по-добре - маша или преса за коса ?
    Вчера разглеждах и установих, че машите са много по евтини - за 80 лв една преса има само 3 приставки, а една маша - 9 вида за къдрене + 1 за изправяне на косата.
    И ако може горе - долу да ми кажете как точно се използва машата, като се има впредвид, че на мен главно ми трябва за изправяне
    Мерси предварително

пп. Знам, че има мноого такива теми, но ми трябва съвет а и точно такава не можах да намеря. После ако искате я заключете
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако ти трябва за къдрене - маша.
    Ако ти трябва за изправяне - преса.
    Ако искаш нещо,качествено за изправяне - преса БЕЗ приставки,т.е. само за изправяне.
    Ако искаш нещо комбинирано - или дай над 100лв. за нещо професионално или не очаквай ефекта да е "уау".

Мисля че по-добре е пресата тъй като ако си вземеш по тънка ще можеш и да се къдриш с нея ... : )) биь ти препоръчала пресите на belissima .. уникални са : )

Повече от фен
    Мерси за съветите
    Засега мисля да се спра на преса.
    Вижте какво намерих - http://www.bellissima.bg/?%D0%A1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5!,45
    Ако някой има някоя от тези, ще съм много благодарна ако сподели дали е доволен :P
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако искаш нещо,качествено за изправяне - преса БЕЗ приставки,т.е. само за изправяне.
    Ако искаш нещо комбинирано - или дай над 100лв. за нещо професионално или не очаквай ефекта да е "уау".
    +1
    Не гледай евтините маши, аз имам една стара и не си го измислих сама, а майка ми ми забрани да се къдря с нея, защото много гори косата. Няма приставки, да стара е но е нещо ужасно. Също така с преса за изправяне може да се къдриш, стига да знаеш как, но стават по-скоро като букли и от косата ми която е почти 1 педя под рамото след накъдряне стигна някъде [да не пресилвам] до нивото на врата, особено аз съм на степени и най-късата беше дори и по-нагоре.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на katericArofl
    казваш, че който знае как може да се къдри.. ее ще ми обусниш ли как става номера, защото се мъча пък само чупки остават.. да не би да не задържам достатъчно или

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    +1! На същото мнение съм!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    катерица, с преса или с маша?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    казваш, че който знае как може да се къдри.. ее ще ми обусниш ли как става номера, защото се мъча пък само чупки остават.. да не би да не задържам достатъчно или
    Не знам за какво по-точно питаш- маша или преса, но ще ти отговоря за пресата. С машата всеки знае, само трябва да е стегнато и да не се държи прекалееено много. Единственото изискване е пресата ти да бъде с керамични приставки, само за изправяне, че иначе не знам дали ще стане изобщо. И така с пресата хващаш кичура коса между двете плочи, а останалата част от него, която е надолу я прехвърляш над самата преса, все едно да иде от другата страна. И така започваш да дърпаш надолу и когато пуснеш, косата ти се е накъдрила, или поне при мен така ставаше. Ако не разбираш какво ти обясних, ще се сетиш от това как се къдри панделка - с ножица или с нож, така би го разбрала по-добре, понеже е на същия принцип. Мисля, че има специални техники за по-едри или дребни къдрици, но аз не ги знам. А относно задържането, не знам за преса или маша ме питаш, но при пресата не се задържа, но евентуално може да се повтори.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тези с приставки не ги гледай, пълни боклуци, много пари за едното нищо, мислиш си че спестяваш, а всъщност се набутваш още повече.
    Най-добре си вземи преса, с нея може да се изправяш и къдриш .

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    доста лесно е аз маша не ползвам само с пресата се къдря
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Не знам за какво по-точно питаш- маша или преса, но ще ти отговоря за пресата. С машата всеки знае, само трябва да е стегнато и да не се държи прекалееено много. Единственото изискване е пресата ти да бъде с керамични приставки, само за изправяне, че иначе не знам дали ще стане изобщо. И така с пресата хващаш кичура коса между двете плочи, а останалата част от него, която е надолу я прехвърляш над самата преса, все едно да иде от другата страна. И така започваш да дърпаш надолу и когато пуснеш, косата ти се е накъдрила, или поне при мен така ставаше. Ако не разбираш какво ти обясних, ще се сетиш от това как се къдри панделка - с ножица или с нож, така би го разбрала по-добре, понеже е на същия принцип. Мисля, че има специални техники за по-едри или дребни къдрици, но аз не ги знам. А относно задържането, не знам за преса или маша ме питаш, но при пресата не се задържа, но евентуално може
    мерси много, точно за преса питах, моята уж е хубава ремингтън тънка ала бала, ще опитам пак. да се повтори.

Мега фен Аватара на Hilary_
    щом ти трябва за изправяне - ПРЕСА!! .. и гледай да няма приставки, защото се водят по - добри!! .. ако е и Ремингтън още по - добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си