- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- прегръдки?
Прегръщате ли приятелите си от другия пол за здрасти?
Не е точно проблем,но се срамувам да ги прегръщам..
Не. Аз поне не си падам по тем подобни интимности. Аз приятелките си не прегръщам, та камо ли приятелите..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
по-близки приятелки и такива, с които се виждам рядко... понякога и нямам избор като ми се хвърлят на врата...
А обиждате ли се като не ви прегърнат?
Абе то тая "мода" дойде преди 2 години... Беше ми леко тъпо отначало, да прегръщам приятелките си вместо да кажа "Здрасти" или "чао", ама щом трябваше. Вече съм свикнала да ги прегръщам, дори и да не са ми такива добри приятелки. Понякога никого не прегръщам даже. Не се обиждам като не ме прегърнат, но ми е гадно че например най-добрата ми приятелка прегръща дори и неприятните за нея хора, а мен оставя последна.![]()
Първоначално написано от CookieMonster
А момчета?
Аз приятелките винаги си ги прегръщам, момчетата не .. въпреки че често се разбирам повече с мъжкия пол.
Аз не си прегръщам приятелите,но ако е момиче с което често общувам да
Мнооого рядко. Само като знам, че няма да се вижадме дълго, или нещо сериозно е станало. А, и на рожденни дни.![]()
Иначе мен някои приятелки ме "нападат" и в такъв случай или стоя като дърво, или се примирявам просто и търпя.
Приятели момчета нямам (поне не близки, само хора, в които съм в добри отношения).
Зависи за кой говорим.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да,но само тези,които чувствам
като близки приятели..
Дам. Най-близките де.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Прегръщам само най - близките си приятелки и приятели. Не виждам т'ва да се прегръщаш с някой близък за здрасти да е някаква мода о.О
Те учените са доказали, че хората са по - щастливи, когато се прегръщат, вие на мода го обръщате. На мен ми е приятно да ги прегръщам, та дори и да е всеки ден. Няма нищо срамно да прегръщаш момчета.
И ако не ме прегърнат не се обиждам, няма от какво.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
и аз така мисляПървоначално написано от Claymore
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Дам,прегръщам всички приятели без да правя разлика момчета,или момичета са![]()
определени....да иначе приятелките си да дори да се познаваме отскоро ако се разбирамее добре....![]()
Такива индивиди, които да прегръщам още няма за мене.Първоначално написано от wasch0
![]()
Изобщо не ми е проблем.
Прегръщам си приятелите.
Независимо дали са от женски или мъжки пол.
Яко ми е.
Не,нито е мода,нито е срамно.
С най-близките ми приятелки се гушкаме постоянно, сега се замислих. А момчета...при тях е по-сложно, защото нямам чак пък толкова близки приятели момчета, освен двама-трима от бившия ми клас, ама не сме се виждали от 100 години. Иначе има некви от училище, 'дето прегръщат всичко живо с цици, ама не ги чувствам приятели. Тея, които АЗ бих прегърнала, не им е навик да го правят за щяло и нещяло, затова не го и правя.
Попринцип не, но ако е някой с когото не съм се виждала отдавна да.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Като се виждам често с някой не. Но иначе с най - добрият ми приятел учим в различни градове и се виждаме само когато се върнем. Та той е един такъв доста едър и кат ми направи една мечешка прегръдка направо припадам от недостиг на въздух![]()