.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Шампоан ;д :))

Косата ми е тънка и изтощена .. та искам да си купя шампоан за изтощена суха коса ... До сега все такива съм си купувала и нш не ми харесва .. Сега мисля да пробвам на Gliss с многот масла .. какво мислите за нег0 ?? Ако някой е пробвал и други шампоани за таква коса и е доволен да казва ;д мерси предварителн0 :P

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нали знаеш,че когато решиш да си купиш подобен шампоан (било то за суха,мазна,изтощена,къдрав ,права ... коса) трябва да си вземеш всички продукти от серията или в най-лошия случай само шампоана и балсама?!
    Ако ползваш само шампоан от дадена серия НЯМА КАК да усетиш разликата,защото съставките в него са с най-ниска концентрация,защото той се използва главно за измиване на косата.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Нали знаеш,че когато решиш да си купиш подобен шампоан (било то за суха,мазна,изтощена,къдрав ,права ... коса) трябва да си вземеш всички продукти от серията или в най-лошия случай само шампоана и балсама?!
    Ако ползваш само шампоан от дадена серия НЯМА КАК да усетиш разликата,защото съставките в него са с най-ниска концентрация,защото той се използва главно за измиване на косата.
    Съгласна съм! Най-добре си събери пари, ако вашите не ти дадат и си купи всички продукти от серията, която си избереш! За мен Elseve са много добри...

Супер фен Аватара на katericArofl
    а губи ли се ефектът, ако използваш една марка, но различни по предназначения шампоани, маски

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Ако ползваш например шампоан за суха коса и балсам за обем на едно къпане ще има само ефект от балсама (ако е наистина качествен).
    Ако използваш веднъж шампоан и балсам (например) за суха коса,а другия път за обем ще има ефект,но ще се забелязва доста по-малко.

освен мен се сещам за още 3 момичета които с еоплакаха че косите им се омазняват от шампоаните на глис.
    аз дълго време бях с шаума,но го смених,защото исках да пробвам новите на гарниер (онези тмбестите авокадо и ший,манго и тиаре и тем подобни) и съм мноооооого доволна..не са скъпи колкото глис,мн са гъсти ,миришат супер свежо,а косата ми стана мн мекичка

Голям фен Аватара на Sunshin3
    аз съм много доволна от серията на Елсев за увредена коса, 5те признака
    също и този с пчелно млечице, също за суха и увредена коса, много е хубав, косата става много мекичка

мерси на всички ... ...

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    също и този с пчелно млечице, също за суха и увредена коса, много е хубав, косата става много мекичка
    Ако си имал сравнително мека коса и преди, да.
    Само че моята е със супер дебел косъм, и е ужасно гъста, и изтощена напоследък от сешоара, и имам чувството, че от тоя шампоан още повече ми се изтощава.

Иначе на мен не ми понася, каквото и да било на Gliss. Толкова отвратителни проблеми си докарах с косата от него, че нямам желание да си правя нови експерименти.

Единствените шампоани, които са ми правили косата разкошна(при все, че тя вечно е някаква груба, както вече казах), са шампоана на Гарниер с авокадо и не знам си какво още - жълта опаковка, като тук е момента да отбележа, че балсамът пък за нищо не става; Shauma, едно кафеникаво шише, за крайно изтощена коса или нещо от този род и Herbal Essences, като последния ми беше фаворит първите няколко пъти, после ми докара алергия.

Фен
    Град
    Пловдив
    Аз съм доволна от шампоана на Гарниер за суха и изтощена /тънка/ коса- той е от серията нейчъралз - жълт на цвят и е около 3 лв,от същия вид можеш да си вземеш и балсам за да има по-добър ефект

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    L'Oreal Elseve са едни от най-добрите комерсиални шампоани които съм ползвала, но зависи от човека и косата, но аз все пак ги препоръчвам . За изтощена коса си вземи нещо с по-малко химии...

Супер фен Аватара на sunshine955
    с шампоани не можеш да си я възтановиш .. прави и маски често ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    + Подкрепям с 2 ръце Сега пак съм си взела Total Repair 5, също мога да кажа, че бях доволна и от Garnier с авокадо и ший, но Елсев е по-добър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си