- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против психотропните(психеделичн ) наркотици
Примери за такива са LSD,Мескалин,пейот,псилоциби н (гъби) и др. подобни халюцициногени.
Поради невежеството на много хора казвам че те са опасни !!!!!!!
Някои пробвал ли е някое от горе споменатите?!?
regni se i napravi Anketa!Първоначално написано от Хофман
Първоначално написано от Анонимко
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Ами не съм пробвала и сигорно няма да пробвам...![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Да употребявам гъби , мескалин и ДМТ от време на време
и мога да заявя 4е психеделиците нямат нищо общо с наркотиците.
няма нито един слу4ай на пристрастяване, нито на смърт,
също както и при тревата, но за разлика от нея пове4ето психеделици не се "ловят" от популярните тестове за установяване анли4ието на наркотици...
защото не са наркотици. Специално за ДМТ НЯМА на4ин да разберат 4е дадено вещество е ДМТ, освен ако някой не вземе да го пробва върху себе си, и пак нищо не могат ад докажат...
а 5 МЕО-ДИПТ пък даже не е забранено... такива ми ти работи, да живее психедели4ната еволюция!!!
za za za!!!ma az po princip za po4ti si4ki narkotici...iala sum gubi vednuj,ama ne biaha hubavi i ne me hfanaha....ina4e mnogo iska da iam ka4estveni gubi i kartoooon!!!!!!!!!!!!
А така!Първоначално написано от Анонимко
Иначе не съм пробвал все още!![]()
PROTIV
- Майка ти е курва ма!!!
- До колкото знам ти не си ми майка!
Huu rehnax se a kak se prai anketa ?
Ако се употеребват с мярка- може. И аз бих искала да опитам някое от тях![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ZA...vsi4ki bi trqbvalo da imat izbor dali da upotrebqvat neshta koito im se bazikat s mozaka, sled kato ne mogat da prichinqt fizicheska smart (kazvam fizicheska zashtoto poznavam hora koito sa `umirali` po vreme na trip)
Ха я ми кажи с какво се е бил надрусал твоя приател и след трипа как се чувствал.
Променил ли се е?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Bravo_na_Kmeta
Твърдо за! Требе има свобода.
Първоначално написано от Хофман
OPASNI SA!
LSD? boje toq bokluk moje da te dokara do ludost ako si nqkoi s labilna psihika.verno sq che se vuvlichash v nqkakvi ludi halucinacii
, koito uj sa mnogo gotini, ama mozukut ti sled tva e pulin shit!
![]()
GUBI? bili "naturalni", a ne nqkakva sintetika, kazvat nqkoi sushto taka NQKOI neprosveteni. abe kakvo im stava na tiq hora? vijdala sum da se napivat, da pushat treva i sled tva da qdut gubi. luda rabota.
TVURDO NE NA VSICHKO TOVA!!!
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
гъбите са си натурални и досега никой не се е гътнал заради псилоцибинни гъби.
а ако се комбинират с алкохол, тогава наистина са опасни, не отри4ам.
[quote="Анонимко"]гъбите са си натурални и досега никой не се е гътнал заради псилоцибинни гъби.
to i ot trevata nikoi ne se e gutnal,no ne e polezna,nali? makar che i tq e "naturalna"
nqkoi mislqt che kato pushat treva i qdut gubi obshtuvat po-dobre s prirodata...![]()
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
това 4е нто гъбите, нито тревата са полезни не зна4и 4е са вредни.. и дори и да са вредни при някои особени обстоятелства, не са и наполовина толкова вредни , колкото алкохола или цигарите.
Това 4е са натурални зна4и, 4е хората имат нещо като вроден имунитет към въздействието им, за разлика от всевъзможните химии, които се продават в аптеките.
Мразя наркотиците,но ако реша да пробвам няма да си никои от изброените.
az znam za smartni slu4ai ot gabi i lsd.
A kolkoto do narkoticite...kakvito i da sa sled kato edin priqtel po4ina v racete mi zaradi tqh gi nenavijdam,ne 4e predi tova sam gi haresvala...
Наистина е мн тъжно когато загуниш близък човек, особено когато това е заради наркотици.
Аз лично съм против употребата на наркотици но нали знаете"I don`t like the drugs the drugs like me".
Всички наркотици било то трева ти се ебават с мозъка и да не забравяме и алкохола (жиф пример за алкохола е баща ми)той не е хич по безвреден.
Закачиш ли се 1 ще ти хареса после ще се питаш какво ти е станало с главата......
Интересуваше ме дали тезинаркотици са известни и често употрбявани,понеже лично за мен най опасня наркотик е LSD.
Познавате ли хора употрбявали LSD какви са ви впечатленията от тях ?
Лично на мен не ми допадат като вид наркотик.
Първоначално написано от Хофман
само искам да кажа че психотропни вещества = психоактивни вещества = наркотици ... и в тая група влизат абсолиутно всички наркотици
И аз знам за такива смъртни случай!Първоначално написано от Анонимко
Една приятелка преди няколко дни ми разказа как едвам са успяли да свалят едно момче от прозореца да не се метне! Не помня к'во точно беше взел ама решил, че може да лети и тръгнал да скача! Наложило се да го заключат в кенефа ама той пък взел, че разбил вратата, абе едвам са го спряли!
Тия истории с халюцигенките са супер опасни, доста хора така са си отишли!