- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- NEW!!! kirЭca - Ваканция NEW!!!
ОМФГ незнам, как изобщо може да се излагаш да я пускаш в Аз,репортерът... Не стига, че не вадиш никакъв ритъм, ами и качеството на песента е по-лошо и от асматична котка пушеща нергиле.. Тоя микрофон, да не за скайп... сиг си записвал с уиндоус рекордър... Незнам, не се излагай, ами се бръкни с 25-30 лева и иди в студио да си записваш, което пак не е вариант, щото нямаш ритъм..
Just Do It..
А ве , явно ти нямаш ритъм , щом не го усещаш бе човече ....
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Оф, кво го нападата всички?Може да стане по-добър. Все пак е трудно да измилиш текст, най-вече с рими. Ритъм има, само припева куца.
Пич благодаря , че ме защтаваш , знам , че припева куца много и аз това не харесвам в песента! Тези песни ги правя за себе си и за такива като теб, не ме интересува мнението на останалите , целта ми не е да стана известен рапър , да пея за п***ки х**ове и разни други полови органи и хората да се кефят на простотията ми , целта на това което правя е да се забвлям и да се забавляват и останалите покрай мен!
ПС. Скоро ще започна нова песен , тя най-вероятно ще е на новогодишна тематика![]()
1. Не ние, а ти не усещаш ритъма.
2. Какви по дяволите са тези тъпи ефекти, които развалят всичко?!?!?!
3. Ако нещо не ти се отдава, просто го остави настрана... не се излагай.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Виж бе песента като не ти харесва не я слушай, нито съм я правил за теб нито нище , песента е направена за мен за удоволствие и за тези (ако случайно има такива) които да я харесат. Ако ще пишеш някакво мнение нека то да бъде полезно , а не хейтърско и отново ти казвам , що песента не ти харесва не я слушай , тя не е правена за ТЕБ !!!
Като не ти харесва да ходиш на училище и искаш само да лежиш в леглото и да метеш улиците, вземи си бележка от личния лекар, а не се прави на шут с твоите "песни".
О, "велики ритмичен боже", лека вечер!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
и с генгста саунд, защото истинските генгстаз имат песни за Нова Година!Първоначално написано от kireca
Не няма да е с ГЕНГСТА САУНД споко....Първоначално написано от Tempest
Авторе, момиче съмСтига го нападахте. Вие и толкова не можете. Момчето се е потрудило все пак. Просто кажете, че не ви харесва и толкова. Вие почвате направо да го засипвате с хейтърски мнения.
аз мога ако не повече, то поне колкото него.. ама пред никого не съм длъжен да доказвам.. тка че f*ck off and die!
К`во да направиш - конкуренция , хейтъри .....Първоначално написано от bunnyskeleton
Честно казано, по-тъпо нещо не бях слушал. Ти на DJ ли се правиш или на певец ? Във всеки случай, DJ-стването ти се отдава малко повече. А като цяло песента не ми харесва.
AHAHA тихо смешник, видях как си с римите![]()
Just Do It..
песента е хубава но си губиш времето с глупости
Бихте ли я качили в YouTube?
Абе ти да не си брата на Гошо от почивка![]()
![]()
![]()
![]()
EPIIIIIIIIIIIIIIIIC FAIL, не стига, че песента ти съква биг тайм, ти седиш и се дървиш, алооо, майна, ти рапър не можеш да произнесеш, пък ше ми реди рими.. хахахаха и текста и песента като цяла, а най - вече чувството ти за ритъм са за БОКЛУКА!!!! и не, не си ми конкуренция, защото не се занимавам с тъпи песнички, а и да ми беше - пак не бих ти ЗАВИЖДАЛАы само бих те СЪЖАЛЯВАЛА. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck my dick.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Музикален инвалид! Никакво чуство,никакъв ритъм,имаш дефектен говор.... То по тази логика всеки може да е рапър,драснал малко смешни рими и айде. Тея дето тe нападат ти правят услуга щото ти казват истината. Тва,че си се постарал е така,ама не те бива!