.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ОМФГ незнам, как изобщо може да се излагаш да я пускаш в Аз,репортерът... Не стига, че не вадиш никакъв ритъм, ами и качеството на песента е по-лошо и от асматична котка пушеща нергиле.. Тоя микрофон, да не за скайп... сиг си записвал с уиндоус рекордър... Незнам, не се излагай, ами се бръкни с 25-30 лева и иди в студио да си записваш, което пак не е вариант, щото нямаш ритъм..
    Just Do It..

конкуренция майна
    Пиках на химна!!!

А ве , явно ти нямаш ритъм , щом не го усещаш бе човече ....
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Оф, кво го нападата всички? Може да стане по-добър. Все пак е трудно да измилиш текст, най-вече с рими. Ритъм има, само припева куца.

Пич благодаря , че ме защтаваш , знам , че припева куца много и аз това не харесвам в песента! Тези песни ги правя за себе си и за такива като теб, не ме интересува мнението на останалите , целта ми не е да стана известен рапър , да пея за п***ки х**ове и разни други полови органи и хората да се кефят на простотията ми , целта на това което правя е да се забвлям и да се забавляват и останалите покрай мен!

ПС. Скоро ще започна нова песен , тя най-вероятно ще е на новогодишна тематика

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

1. Не ние, а ти не усещаш ритъма.
    2. Какви по дяволите са тези тъпи ефекти, които развалят всичко?!?!?!
    3. Ако нещо не ти се отдава, просто го остави настрана... не се излагай.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Виж бе песента като не ти харесва не я слушай, нито съм я правил за теб нито нище , песента е направена за мен за удоволствие и за тези (ако случайно има такива) които да я харесат. Ако ще пишеш някакво мнение нека то да бъде полезно , а не хейтърско и отново ти казвам , що песента не ти харесва не я слушай , тя не е правена за ТЕБ !!!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Като не ти харесва да ходиш на училище и искаш само да лежиш в леглото и да метеш улиците, вземи си бележка от личния лекар, а не се прави на шут с твоите "песни".

О, "велики ритмичен боже", лека вечер!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    и с генгста саунд, защото истинските генгстаз имат песни за Нова Година!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    и с генгста саунд, защото истинските генгстаз имат песни за Нова Година!
    Не няма да е с ГЕНГСТА САУНД споко....

Абе прави си песните, смях да има.

Авторе, момиче съм Стига го нападахте. Вие и толкова не можете. Момчето се е потрудило все пак. Просто кажете, че не ви харесва и толкова. Вие почвате направо да го засипвате с хейтърски мнения.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз мога ако не повече, то поне колкото него.. ама пред никого не съм длъжен да доказвам.. тка че f*ck off and die!

Голям фен Аватара на babyy123
    Текста ме радва..Като изключим оня дразнещ
    звук..

Цитирай Първоначално написано от bunnyskeleton
    Авторе, момиче съм Стига го нападахте. Вие и толкова не можете. Момчето се е потрудило все пак. Просто кажете, че не ви харесва и толкова. Вие почвате направо да го засипвате с хейтърски мнения.
    К`во да направиш - конкуренция , хейтъри .....

Мега фен
    Честно казано, по-тъпо нещо не бях слушал. Ти на DJ ли се правиш или на певец ? Във всеки случай, DJ-стването ти се отдава малко повече. А като цяло песента не ми харесва.

AHAHA тихо смешник, видях как си с римите
    Just Do It..

песента е хубава но си губиш времето с глупости

Голям фен
    Бихте ли я качили в YouTube?

anonymous546178
    Guest
    Абе ти да не си брата на Гошо от почивка

Супер фен Аватара на fuckme
    EPIIIIIIIIIIIIIIIIC FAIL, не стига, че песента ти съква биг тайм, ти седиш и се дървиш, алооо, майна, ти рапър не можеш да произнесеш, пък ше ми реди рими.. хахахаха и текста и песента като цяла, а най - вече чувството ти за ритъм са за БОКЛУКА!!!! и не, не си ми конкуренция, защото не се занимавам с тъпи песнички, а и да ми беше - пак не бих ти ЗАВИЖДАЛАы само бих те СЪЖАЛЯВАЛА. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck my dick.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Музикален инвалид! Никакво чуство,никакъв ритъм,имаш дефектен говор.... То по тази логика всеки може да е рапър,драснал малко смешни рими и айде. Тея дето тe нападат ти правят услуга щото ти казват истината. Тва,че си се постарал е така,ама не те бива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си