.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е истинско приятелство м/у момче и момиче?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

40 80,00%
  • Не

10 20,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    мисля че е възможно! но напълно си зависи от момчето и момичето

Повече от фен
    Не! Това просто е заблуда, че е истинско приятелство.И ние тази тема я говорехме по психология и господина каза, че не съществува защото винаги от едната страна има чувства.
    Истинско НЕ - Нормално приятелство - Да

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ДА! Що дане .. то не пречи
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Според гларусите приятелка е близко момиче с някакъв недостатък, който я прави нежелана за преспиване

Да възможно е, стига и двамата да знаят това и да не прекрачват границата, но рано или късно един от двамата я прекрачва

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Може, ама гледай да не се издъниш като тоя http://www.youtube.com/watch?v=H2ElYs6Bv0M

Мега фен Аватара на xoxi
    Възможно е, ако и двете страни предпочетат приятелството пред чувствата.
    Аз харесвах моят най-добър приятел в началото, но тогава той харесваше друго момиче и много често ми разказваше за нея. Така с времето чувствата ми отминаха, като той така и не разбра за тях.
    След това мисля, че той ме харесваше, но знаеше, че съм с друго момче. Така и неговите чувства отминаха, като тогава той прецени, че е по-добре да не ми казва.
    Сега и двамата се радваме на едно истинско и силно приятелство. Аз си имам приятел, а той е лудо влюбен в едно момиче.
    И спря да се върти за миг земята..

Според мен е възможно. Имам си най-добър приятел, който има сериозна връзка и това не пречи (естествено, че понякога го ревнувам но... ) Все пак си казваме всичко, разбираме се, подкрепяме се...
    За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх

Възможно е,но си зависи от хората.
    Аз например много искам да имам приятели момчета,но просто на пръсти се броят.Винаги,когато реша,че искам да се сприятелявам с някое момче нещата много се объркват...просто аз искам да сме просто приятели,а те искат друго...иии не се поглеждаме повече
    Не знам къде бъркам,но ми е много мъчно,когато стане така (а то винаги тана става ) Тааа... Имам няколко приятели момчета,но те не са ми много близки (е достатъчно,че да се напиеме като свине заедно ) . Иначе най-добрите ми приятели са все момичета.

Супер фен Аватара на spopi
    Да продължава вече 12 години.

Мега фен Аватара на Infinity
    Абсолютно възможно е.
    Едно от наистина най-близките ми същества е точно момче.
    Неразделни сме от много години , всъщност от 16 години.
    При нас за чувства не може и да става въпрос , защото аз винаги съм го възприемала , като брат. Освен това и винаги съм го ревнувала , точно като сестра. Не се сещам случай , в който да не е поискал " сестринското " ми одобрение за някое момиче.
    Търсим се .. постоянно.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Възможно е. Имам две момичета, за които бих направил всичко, както и те за мен.. вече 3 години!
    Вафла..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си