- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Възможно ли е истинско приятелство м/у момче и момиче?
мисля че е възможно!но напълно си зависи от момчето и момичето
Не! Това просто е заблуда, че е истинско приятелство.И ние тази тема я говорехме по психология и господина каза, че не съществува защото винаги от едната страна има чувства.
Истинско НЕ - Нормално приятелство - Да
ДА! Що дане .. то не пречи![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Според гларусите приятелка е близко момиче с някакъв недостатък, който я прави нежелана за преспиване![]()
Да възможно е, стига и двамата да знаят това и да не прекрачват границата, но рано или късно един от двамата я прекрачва
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Може, ама гледай да не се издъниш като тоя http://www.youtube.com/watch?v=H2ElYs6Bv0M
Възможно е, ако и двете страни предпочетат приятелството пред чувствата.
Аз харесвах моят най-добър приятел в началото, но тогава той харесваше друго момиче и много често ми разказваше за нея. Така с времето чувствата ми отминаха, като той така и не разбра за тях.
След това мисля, че той ме харесваше, но знаеше, че съм с друго момче. Така и неговите чувства отминаха, като тогава той прецени, че е по-добре да не ми казва.
Сега и двамата се радваме на едно истинско и силно приятелство. Аз си имам приятел, а той е лудо влюбен в едно момиче.
И спря да се върти за миг земята..
Според мен е възможно. Имам си най-добър приятел, който има сериозна връзка и това не пречи (естествено, че понякога го ревнувам но...) Все пак си казваме всичко, разбираме се, подкрепяме се...
За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх
Възможно е,но си зависи от хората.
Аз например много искам да имам приятели момчета,но просто на пръсти се броят.Винаги,когато реша,че искам да се сприятелявам с някое момче нещата много се объркват...просто аз искам да сме просто приятели,а те искат друго...иии не се поглеждаме повече![]()
Не знам къде бъркам,но ми е много мъчно,когато стане така (а то винаги тана става) Тааа... Имам няколко приятели момчета,но те не са ми много близки (е достатъчно,че да се напиеме като свине заедно
) . Иначе най-добрите ми приятели са все момичета.
![]()
Абсолютно възможно е.
Едно от наистина най-близките ми същества е точно момче.
Неразделни сме от много години , всъщност от 16 години.![]()
При нас за чувства не може и да става въпрос , защото аз винаги съм го възприемала , като брат. Освен това и винаги съм го ревнувала , точно като сестра.Не се сещам случай , в който да не е поискал " сестринското " ми одобрение за някое момиче.
Търсим се .. постоянно.![]()
To infinity and beyond.
Възможно е. Имам две момичета, за които бих направил всичко, както и те за мен.. вече 3 години!![]()
Вафла..