- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Китари
явно те е объркала с т'ва "соло китара" ахахахПървоначално написано от HolyRollerNovocaine
аз поне я разбрах, че има предвид електрическа китара :>
на нея може да свири както ритъм, така и сола...
както класическа музика, така и грайнд примерно![]()
защо е най-добро за начинаещ 'кухарка'?
аргументация няква?
чул/а-недочул/а....изобщо някога свирил/а ли си?
разбирам да дадеш некви доводи, защо трябва да се започне с акустична...то нема бате...летящи твърдения без грам доказателства xD
важното е да знае горе-долу в каква насока иска да се развива...а не просто да дрънчи на китара щото е яко
а тя знае какво иска да свири...макар и да са и глупави плановете (според мен xD), но поне знае...
а за дисторшъна съм споменал ориентировачно...
защото след като научи основните неща, ще започне да свири, тва което иска...а в случая то изисква изкривени тонове и то доста![]()
акустичната китара са си чиста загуба на средства, след като си наясно, че искаш да свириш X (без значение дали ще е индустриъл или мелодик дет метъл) ... примерно аз лично не бих се изръсил с 100-200 кинта за нещо, което след 2 месеца ще заеба, щото ще искам да свиря на електрическа китара :>
въпроса е, че основните неща могат да се научат както на акустична, така и на електрическа...
+ това на електрическа се свири по-лесно
грифа е по-тънък, струните са по-ниски, по-удобна е, по разнообразна е от към стилове и е по-яка фор фак сейк![]()