.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134
    Голям фен Аватара на CR0W

Нормален ли съм???

Здравейте.Понеже немога да си намеря гадже се чудех дали у мен е проблемът.Ето малко информация за мен.На 13 години съм почти на 14.Висок съм 170 см.Тежа 55кг,къдрав съм със сини очи.Смея да кажа,че имам чуство за хумор.Не харесвам самовлюбени хора,нито кифли.Не си падам по руси дами(има изключения).Слушам рок ,филмова музика и малко метъл(ама малко) .Мразя пушенето,пиенето и всякакви такива неща.Обожавам животни и природата.Честен съм,много рядко лъжа-дори и да лъжа ми личи.Леко срамежлив съм,но когато трябва да кажа на момиче,че го харесвам или нещо такова окото няма да ми мигне.Обичам да чета-главно Тери Пратчет.Гледам комедии,научнофантастични, криминални и хорър филми.Смея да кажа,че съм роатничен.Несъм секс маняк и не смятам да правя секс преди 17-18г.Не стоя често пред компютърът-предпочтиам да излизам с приятели или сам-просто ей така на саме с мислите си.
    Ще съм Ви благодарен ако споделите мнение"дали е у мен проблемът".
    Също така ще съм ви благодарен,ако ми кажете къде мога да се запозная с нормални момичета( да не са превзети)?

Благодаря Ви,че отделихте време \/

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Малее... то имало такива момчета на света бе божее божее а аз си мислех, че не съществуват как нямаш гадже още не те знам ама другите момчета ще те сметнат за смахнат (вероятно де ) Мале мале ти си мечтата на едно момиче (ама, ако темата не е ебавка... ама да мразиш пушенето и пиенето тва може да прозвучи тъпо ама поне не познавам такива хора )

П.С. Проблема не е в теб... просто явно не ти е дошло правилното момиче

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    София
    Малък си.Повечето момчета имат гаджета за пръв път на 15-16 години(аз съм от изключенията)

Не е ебавка.Ако беше ебавка щеше да е по мащабно

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Малък си.Повечето момчета имат гаджета за пръв път на 15-16 години(аз съм от изключенията)
    Аз на 15-16 ще съм имал 15-16... Но сега търся "дивото", демек сериозно гадже.

По темата: Евала, пич. Не почвай нито с алхохола, нито с цигарите! И за теб ще се намери момиче. Успех!

Мерси. И на теб със сериозното гадже.

Проблема не е у теб. Ти си мечтата на едно момиче. Просто правилното момиче още не е дошло при теб. И нали знаеш, когато най-малко очакваш, тогава може да откриеш любовта

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    малък си,ако беше по голям щях да те взема
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

При това CV,което си публикувал,не знам как още те подминават момичетата.....Може би защото си на 13 и сега ти е времето,точно за нещата,които правиш;]]].....Иначе всичко звучи застрашаващо чудесно!

Супер фен
    Покажи им какъв си,.харесай си някоя и се бори за нея
    Опитът е най-добрия учител.

П.П. Успех! Дано си намериш някоя,коато да те заслужава и да бъдете щастливи

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    сигурно живееш сам в гората, изолиран от всички, там, където момичетата не те виждат, а интеренета и тока стигат до теб с помощта на някое зайче, катеричка или таралеж хД
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

нем... чакам като има буря и изваждам антената

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Еми, кво да кажа. Найтина, малко останаха такива момчета. Не съм самовлюбен или нещо от типа, нито си търся гадже, имам си, но просто аз също съм такъв- не съм като другите, не съм за бройката, не съм аругантен и грубян. Просто ще дойде време и момичето, което те заслужава ще се появи изневиделица, както стана при мен. Имай търпение и не пресилвай нещата.
    Късмет

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Хубава реклама, ако е истина още по-добре Живота е пред тебе, възможности те първа ще изникват .Недей се коси за такива работи, че нямаш приятелка, и на това ще му дойде времето ;]
    "You were deceived"

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Дечица за къде бързате?Защо толкова искате да имате дяволче на главата да ви дърпа ушите и да ви тормози?Ако искаш да ти дам моята ама колко ще я изтреаш не знам само като каже "искам това (от мола) за коледа" и ще ти стане лошо Не бързай,за всичко си има време,но то не е еднакво за всички,може да си мис тийн и пак да не може да си намериш приятелка до 20,а може и да си най-бавния охлюв и на 13 вече да си....така че споко
    >>DjBelev<<

Хах, и това ли е най-същественото, което можеш да кажеш за себе си?! Описал си подробно всичките си интереси и горе-долу външния си вид, но в общи линии за самия ТЕБ нищо не си казал. (освен че се имаш за забавен) Това, което харесваш, не говори почти нищо за това какъв си като човек. Може да си супер ерудиран и да знаеш много и въпреки това да си ебати боклука като човек и обратното...
    Освен това не знам защо и до ден днешен битува мнението, че приятелска и съответно интимна връзка се основава на общи интереси... Ако някое момиче се влюби в теб, то ще хареса ТЕБ, а не книгите ти, филмите ти и т.н.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Пич, не се заблюждавай. Дрънкат ти тука глупости, че баш с такива характеристики момче търсят, но накрая ша си останеш девствен. На твоите години и аз мислех така, едно към едно, горе долу. След това открих топлата вода и впоследствие топлата вагина.
    Temet Nosce

벨야카

Евала ти! Един съвет - като излезеш на кафе с приятели си опитай от цигара !! Ама си дръпни много силно, да си изкашляш дробовете и да не повториш .. Още един съвет - като отидете на някой купон и ти почнеш да пиеш (повярвай ми, и това време ще дойде!) НЕ ПИЙ НА ЕКС ..

Ии сега по темата:
    На 13 години, всеки иска да има гадже .. на 15-16 като си хване, се чуди как да скъса с нея, за да може да почне да се "зарибява" с нея .. Така че да не ти пука Гледай си ученето, чети и бъди такъв какъвто си, а когато срещнеш такова момиче, ще усетиш

Цитирай Първоначално написано от indigo0lady
    Хах, и това ли е най-същественото, което можеш да кажеш за себе си?! Описал си подробно всичките си интереси и горе-долу външния си вид, но в общи линии за самия ТЕБ нищо не си казал. (освен че се имаш за забавен) Това, което харесваш, не говори почти нищо за това какъв си като човек. Може да си супер ерудиран и да знаеш много и въпреки това да си ебати боклука като човек и обратното...
    Освен това не знам защо и до ден днешен битува мнението, че приятелска и съответно интимна връзка се основава на общи интереси... Ако някое момиче се влюби в теб, то ще хареса ТЕБ, а не книгите ти, филмите ти и т.н.

добре кажи какво искаш да знаеш и ще ти кажа

"Нормален ли съм???"

не ... изрод...

Що да е изрод момчето бе...просто пича не е като нас,онея дето са почнали с цигарките и алкохола и се мислят за много големи, просто пичът осъзнаве че е дете и сега му е времето да учи...а иначе по темата пич не се притеснявай точно когато не очакваш ЛЮБОВТА ще дойде и при теб

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от vans123
    ahahah ;d napishi si skype mn mi e int kak izglejdash i dali istinata otgovarq na opisanieto ;] na ls,ako iskash razbira se
    и аз така...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    За нормален не знам колко си нормален, обаче както каза umri недей ги слуша всичките дето казаха че " ти си момчето мечта".Ако беше така нямаше да си сам и да пишеш по форуми най - малкото.И докато не си оправиш поведението и интересите или ще си сам, или ще те мачкат.Докато ти четях поста първото нещо което ми дойде на ъкъла е "женчо", а момичетата хич не си падат по такива момчета.На твойте години бях същия - добър, мил, учтив и нямах кой знае какъв успех.След това се почна алкохол, цигари и кофти поведение тип " лошо момче".И оттогава всичко с момичетата потръгна, че и досега...Така че ти си избираш - дали ще си себе си - добър, мил, нежен и тем подобни лигави истории и ще си сам и ще те мачкат, или сменяш визия, отношение всичко на към " по - лошо" и къртиш п*тките наред...Избора е твой
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Авторе да ти дам някой сайт за запознанства или някой друг тел на агент за запознанства?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от vans123
    ahahah ;d napishi si skype mn mi e int kak izglejdash i dali istinata otgovarq na opisanieto ;] na ls,ako iskash razbira se

Са да не бъдем егоисти! Дай твоя снимка или фасебоок във форума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си