.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Aз какво казах?
    Без ебавки.

LadyDi

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    eх.. малък си още
    изчакай 1-2 годинки ..
    Малък

аз сам на 12 и сам имал приятелка с връзка 4 месеца
    вобще не е малак сега му е времето

Не се променяй... Какъв е смисълът да бъдеш някой, който не си, за да те харесат? Нали се сещаш, че в различните ситуации ще се разбере какъв си всъщност.. А и какво ще оправи това, че пушиш и пиеш ако си задръстен? (Не говоря за теб, а по принцип.. )

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Infection
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    eх.. малък си още
    изчакай 1-2 годинки ..
    Малък

аз сам на 12 и сам имал приятелка с връзка 4 месеца
    вобще не е малак сега му е времето
    явно само за момичета си мислил.. личи си по писането колко си учил ... и колко учиш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от PlOk
    Не се променяй... Какъв е смисълът да бъдеш някой, който не си, за да те харесат? Нали се сещаш, че в различните ситуации ще се разбере какъв си всъщност.. А и какво ще оправи това, че пушиш и пиеш ако си задръстен? (Не говоря за теб, а по принцип.. )

100 % си права

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Re: Нормален ли съм???

Цитирай Първоначално написано от mortor
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Само не ставай метълист.
    Баси тъпото изказване,честно Какво да "стане" бръснат плейбой с розови тениски?
    По добре от "същество", облечено в черни парцали, което кара хората да се чудят как въобще е живо.

Иначе не съм казал да пушиш и да пиеш, просто трябва да знаеш какво е и да не възразяваш, когато другите го правят, иначе ще си седиш сам.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Хора вие правите ли разлик между рок и метъл .А аз слушам главно рок и разновидностите му.Относно метъла аз слушам негови разновидности като alternative metal и love metal . Има и огромна разлика в стила и начина на обличане.Напишете в гугъл black metal и вижте.След това напишете HIM и вижте моя стил.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Няма значение дали слушаш рок или метъл, дали слушаш чалга или хаус, важното е какъв човек си всъщност. Нямаш нужда от превземки и правежи, само защото някой не е доволен от външния ти вид или от това, че не пушиш и не пиеш. Напротив, точно това е похвалното, защото всички малки сега масово пушат и пият защото е "модерно".

Не бързай, има време за всичко са казали хората, и ти ще си намериш приятелка. Едва на 13 си, не се променяй, бъди себе си въпреки всичко и всички

Град
    blagoevgrad
    ne si pro0menqtt trebwa da si ttak1f kak1vto0 sii... ;ppp ii male mainaa ne nz che ima takiwa mo0mchetta powechetto0 sa 0otvorkovci det gledat da imat muskoli i ne im dreme za drr... ;ddd 0osttani si ttak1w kak1wtto0 sii... ako0 neko0i ne tte harrr ne 0oznachava che e sw1rshil swetta she ima mn drr.. ;pp
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Аз не виждам никакъв проблем . Голяма работа, като не си имал гадже досега!
    П.П. Може .и да ми напишеш скайпа си на ЛС.
    ..::Човек никога не знае::..

хора няма да си давам скайп или каквото и да е смисъл неискам да се запознавам а просто ви питам и мерси че отговаряте

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Малък си.Повечето момчета имат гаджета за пръв път на 15-16 години(аз съм от изключенията)
    <<< хаха хахахах не не наистена успя да ме разсмееш о не не ... абе момчеее то в XXI век ли живееш ?? Осъзнаваш ли че МОМИЧЕТАТА в днешно време праат секс на по 12-13 та едно момче да си няма гадже на 13 БИЛ МАЛЪК !! ХАХАХ !!!
    По темата : Не се притеснявай ! Вижж неможе от първия път да си намериш сериозна Пробвайй няколко колкото да ти мине кефаа обачее гледай да не те изкарат курвар после (колкото и грозно да звучи) .. после вземи си намери някоя която да можеш да обичаш ИСТИНСКИ щоот при момчетата е малка трудно .. а пък ако искаш сериозна отначалото ощее гледай да не е някоя пиклаа деето незнае кво иска ами може би някоя надрасла годините си ? .. незнам ти си решино най-важното научи се да различаваш любовта от временното привличане защото нараниш ли момиче после ти ще си прецакания !

Град
    Philippines
    примерен си като мене само дето не слушам рок и метъл
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Цитирай Първоначално написано от DePutaMadre

Примерните останахме малко...

Покажи снимка .. де :P

Цитирай Първоначално написано от CR0W

Дам, така е.. аз съм един от тях ...
    по темата - Не ги слушай тия разхайтени лайна, където викат бъди лошото момче. Бъди такъв, какъвто си. "Лошите момчета" ги харесват кифлите и т.н... Ако търсиш свястно и добро момиче, бъди себе си, не се прави на палячо... И от личен опит ти казвам - момичето ще се появи точно в този момент, в който най-малко, ама най-малко очакваш късмет
    На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.

мерси

novasum
    nirvana13

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от uFko

Дам, така е.. аз съм един от тях ...
    по темата - Не ги слушай тия разхайтени лайна, където викат бъди лошото момче. Бъди такъв, какъвто си. "Лошите момчета" ги харесват кифлите и т.н... Ако търсиш свястно и добро момиче, бъди себе си, не се прави на палячо... И от личен опит ти казвам - момичето ще се появи точно в този момент, в който най-малко, ама най-малко очакваш късмет
    Само гледай да не умреш девствен докато чакаш То ако ставаха нещата с чакане нямаше да сме на това дередже.И по - добре бръснат плейбой в розово и да забива наред мацките отколкото някакъФ метъл дет мяза на клошар и смърди на кенеф или на няква отживелица от 80-те тип "рокер" от на баща ми времето...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Абе хора, да слушаш рок и малко метъл(по думите на момчето) не значи да се обличаш целия в черно като днешните метъли(за миризмата нищо няма да казвам) или пък да си рокер. Не ги бъркайте нещата...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Братле днешните метъли не са каквито си ги представяш.А за хората слушащи рок да не говорим.А за това че смърдят си е въпрос на хигиена... аз се къпа всяка вечер и ако смърдя ще ми много чудно как ??? А й несъм от тези които са накичени с вериги и тн.(малко преиграват за мен...)
    И виж пича от аватара ми...ако за теб това е смръдлив метъл много си го закъсал...

"И по - добре бръснат плейбой в розово и да забива наред мацките "
    Абе по-добре девствен да остана

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Малее... то имало такива момчета на света бе божее божее а аз си мислех, че не съществуват как нямаш гадже още не те знам ама другите момчета ще те сметнат за смахнат (вероятно де ) Мале мале ти си мечтата на едно момиче (ама, ако темата не е ебавка... ама да мразиш пушенето и пиенето тва може да прозвучи тъпо ама поне не познавам такива хора )

П.С. Проблема не е в теб... просто явно не ти е дошло правилното момиче
    Но Комент :Д Ти си мечта човек. Търси просто и гледай да е твой тип, а не както викаш кифла

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Братле днешните метъли не са каквито си ги представяш.А за хората слушащи рок да не говорим.А за това че смърдят си е въпрос на хигиена... аз се къпа всяка вечер и ако смърдя ще ми много чудно как ??? А й несъм от тези които са накичени с вериги и тн.(малко преиграват за мен...)
    И виж пича от аватара ми...ако за теб това е смръдлив метъл много си го закъсал...

Еми ти си знаеш а относно тоя на аватара ти то сигурно по - голям гей от тоя няма.Сигурно си плаща да го порят в анала.Пак казвам нищо лично, ама то няма нищо мъжко в него.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Where Nobody Knows
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel

Еми ти си знаеш а относно тоя на аватара ти то сигурно по - голям гей от тоя няма.Сигурно си плаща да го порят в анала.Пак казвам нищо лично, ама то няма нищо мъжко в него.
    ей ся вече ти **** майката...
    пича от аватара на момчето се казва Виле Вало и е може би един от най-талантливите хора в днешни времена. не виждам какво му е гейското - та той дори си има и приятелка. ако определяш хората на гейове и хетеро по това колко плочици на корема имат, явно си супер сбъркан... аве къв смисъл има да се обяснявам на хора със сбъркани виждания и без грам музикална култура... по-добре замълчи
    seem too close to be losin touch
    by givin in what am i givin up
    am i losin way too much..

Цитирай Първоначално написано от HolyRollerNovocaine
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel

ей ся вече ти **** майката...
    пича от аватара на момчето се казва Виле Вало и е може би един от най-талантливите хора в днешни времена. не виждам какво му е гейското - та той дори си има и приятелка. ако определяш хората на гейове и хетеро по това колко плочици на корема имат, явно си супер сбъркан... аве къв смисъл има да се обяснявам на хора със сбъркани виждания и без грам музикална култура... по-добре замълчи
    Какво ми остава да кажа че е права.

novasum
    nirvana13

Значи повечето коментари не съм ги чел,не искам и да те засегна,но много от нещата ,които описваш са страшно глупави.Лично СПОРЕД МЕН днес е поредния скучен ден,та ти си си написал 1 вид собствена реклама да те видят какъв си,та да може малко "какички" да ти напишат колко си сладък и че си невероятен,та да си вдъхнеш малко кураж.На 14-15-16 години може и тоя стил да върви,но по нататък момичетата няма да те харесват ако си облечен като металяга според мен.Но това няма никакво значение,защото темата е безсмислена.Ти си я написал за да може да те похвалят малко момиченца и да си вдъхнеш кураж както вече казах.Не се обиждай , но момчетата по горе са прави-поне от коментарите,които видях.Ще те помоля като прочетеш това да сложиш и 1 снимка,защото нека темата ти има някакъв смисъл.И аз мога да напиша ,че съм адски красив,имам сини очички,всички ме обичат,страшно умен съм,уча в Харвард и съм невероятно забавен,както и доста красив.Но след като се описа като такъв хубавец сложи 1 снимка.Нищо лично приятел,но нека след като говориш такива неща,докажи ,че това не са просто празни приказки,сложи 1 снимка [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си