- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормален ли съм???
МалъкПървоначално написано от Paramour
![]()
аз сам на 12 и сам имал приятелка с връзка 4 месеца
вобще не е малак сега му е времето
Не се променяй... Какъв е смисълът да бъдеш някой, който не си, за да те харесат? Нали се сещаш, че в различните ситуации ще се разбере какъв си всъщност.. А и какво ще оправи това, че пушиш и пиеш ако си задръстен? (Не говоря за теб, а по принцип.. )
явно само за момичета си мислил.. личи си по писането колко си учил ... и колко учиш.Първоначално написано от Infection
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
По добре от "същество", облечено в черни парцали, което кара хората да се чудят как въобще е живо.Първоначално написано от mortor
Иначе не съм казал да пушиш и да пиеш, просто трябва да знаеш какво е и да не възразяваш, когато другите го правят, иначе ще си седиш сам.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хора вие правите ли разлик между рок и метъл .А аз слушам главно рок и разновидностите му.Относно метъла аз слушам негови разновидности като alternative metal и love metal . Има и огромна разлика в стила и начина на обличане.Напишете в гугъл black metal и вижте.След това напишете HIM и вижте моя стил.
Няма значение дали слушаш рок или метъл, дали слушаш чалга или хаус, важното е какъв човек си всъщност. Нямаш нужда от превземки и правежи, само защото някой не е доволен от външния ти вид или от това, че не пушиш и не пиеш. Напротив, точно това е похвалното, защото всички малки сега масово пушат и пият защото е "модерно".
Не бързай, има време за всичко са казали хората, и ти ще си намериш приятелка. Едва на 13 си, не се променяй, бъди себе си въпреки всичко и всички![]()
ne si pro0menqtt trebwa da si ttak1f kak1vto0 sii... ;ppp ii male mainaa ne nz che ima takiwa mo0mchetta powechetto0 sa 0otvorkovci det gledat da imat muskoli i ne im dreme za drr... ;ddd 0osttani si ttak1w kak1wtto0 sii... ako0 neko0i ne tte harrr ne 0oznachava che e sw1rshil swetta she ima mn drr.. ;pp![]()
![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Аз не виждам никакъв проблем. Голяма работа, като не си имал гадже досега!
П.П. Може .и да ми напишеш скайпа си на ЛС.
..::Човек никога не знае::..
хора няма да си давам скайп или каквото и да е смисъл неискам да се запознавам а просто ви питам и мерси че отговаряте![]()
<<< хахаПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахах
![]()
не не наистена успя да ме разсмееш
![]()
![]()
о не не ... абе момчеее то в XXI век ли живееш ?? Осъзнаваш ли че МОМИЧЕТАТА в днешно време праат секс на по 12-13 та едно момче да си няма гадже на 13 БИЛ МАЛЪК !!
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХ !!!
По темата : Не се притеснявай ! Вижж неможе от първия път да си намериш сериознаПробвайй няколко колкото да ти мине кефаа обачее гледай да не те изкарат курвар после (колкото и грозно да звучи) .. после вземи си намери някоя която да можеш да обичаш ИСТИНСКИ щоот при момчетата е малка трудно .. а пък ако искаш сериозна отначалото ощее гледай да не е някоя пиклаа деето незнае кво иска ами може би някоя надрасла годините си ? .. незнам ти си решино най-важното научи се да различаваш любовта от временното привличане защото нараниш ли момиче после ти ще си прецакания !
![]()
примерен си като мене само дето не слушам рок и метъл![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Първоначално написано от DePutaMadre
Примерните останахме малко...![]()
Дам, така е.. аз съм един от тяхПървоначално написано от CR0W
...
по темата - Не ги слушай тия разхайтени лайна, където викат бъди лошото момче. Бъди такъв, какъвто си. "Лошите момчета" ги харесват кифлите и т.н... Ако търсиш свястно и добро момиче, бъди себе си, не се прави на палячо... И от личен опит ти казвам - момичето ще се появи точно в този момент, в който най-малко, ама най-малко очаквашкъсмет
![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Само гледай да не умреш девствен докато чакашПървоначално написано от uFko
То ако ставаха нещата с чакане нямаше да сме на това дередже.И по - добре бръснат плейбой в розово и да забива наред мацките отколкото някакъФ метъл дет мяза на клошар и смърди на кенеф или на няква отживелица от 80-те тип "рокер" от на баща ми времето...
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Абе хора, да слушаш рок и малко метъл(по думите на момчето) не значи да се обличаш целия в черно като днешните метъли(за миризмата нищо няма да казвам) или пък да си рокер. Не ги бъркайте нещата...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Братле днешните метъли не са каквито си ги представяш.А за хората слушащи рок да не говорим.А за това че смърдят си е въпрос на хигиена... аз се къпа всяка вечер и ако смърдя ще ми много чудно как??? А й несъм от тези които са накичени с вериги и тн.(малко преиграват за мен...)
И виж пича от аватара ми...ако за теб това е смръдлив метълмного си го закъсал...
"И по - добре бръснат плейбой в розово и да забива наред мацките "
Абе по-добре девствен да остана![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Но Комент :Д Ти си мечта човек. Търси просто и гледай да е твой тип, а не както викаш кифлаПървоначално написано от nepowtorima
![]()
Еми ти си знаешПървоначално написано от CR0W
а относно тоя на аватара ти то сигурно по - голям гей от тоя няма.Сигурно си плаща да го порят в анала.Пак казвам нищо лично, ама то няма нищо мъжко в него.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ей ся вече ти **** майката...Първоначално написано от BlindedAngel
пича от аватара на момчето се казва Виле Вало и е може би един от най-талантливите хора в днешни времена. не виждам какво му е гейското - та той дори си има и приятелка. ако определяш хората на гейове и хетеро по това колко плочици на корема имат, явно си супер сбъркан... аве къв смисъл има да се обяснявам на хора със сбъркани виждания и без грам музикална култура... по-добре замълчи![]()
seem too close to be losin touch
by givin in what am i givin up
am i losin way too much..
Какво ми остава да кажа че е права.Първоначално написано от HolyRollerNovocaine
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Значи повечето коментари не съм ги чел,не искам и да те засегна,но много от нещата ,които описваш са страшно глупави.Лично СПОРЕД МЕН днес е поредния скучен ден,та ти си си написал 1 вид собствена реклама да те видят какъв си,та да може малко "какички" да ти напишат колко си сладък и че си невероятен,та да си вдъхнеш малко кураж.На 14-15-16 години може и тоя стил да върви,но по нататък момичетата няма да те харесват ако си облечен като металяга според мен.Но това няма никакво значение,защото темата е безсмислена.Ти си я написал за да може да те похвалят малко момиченца и да си вдъхнеш кураж както вече казах.Не се обиждай , но момчетата по горе са прави-поне от коментарите,които видях.Ще те помоля като прочетеш това да сложиш и 1 снимка,защото нека темата ти има някакъв смисъл.И аз мога да напиша ,че съм адски красив,имам сини очички,всички ме обичат,страшно умен съм,уча в Харвард и съм невероятно забавен,както и доста красив.Но след като се описа като такъв хубавец сложи 1 снимка.Нищо лично приятел,но нека след като говориш такива неща,докажи ,че това не са просто празни приказки,сложи 1 снимка[/b]