- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормален ли съм???
1-во - точно мойта няма как да стане ( ако искаш ела и опитай ) .Второ - той и DJ Дамян има дете ама е педерасТ, Владо Кузов и той си призна, че му хареса с мъже.Това че има приятелка ама абсолютно нищо не означава.И много добре знам кой е и недей толкова лекомислено да си представяш че нямам музикална култура.Просто споделих че не намирам нищо мъжко в него.Нито съм нападнал автора нито, нито съм целил да го засегна.Просто му обясних набързо, че днешния манталитет на подрастващите е такъв - плейбой облечен в розово и слушащ чалга ( общо взето ) е представата за готино момче, а не някви метъли и всичките им разновидностти слушащи депресарска музика и да си мислят че са "истински" и не като другите...Така че си избивай комплексите другадеПървоначално написано от HolyRollerNovocaine
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
в тебе е проблема, може ли нито да пиеш нито да пушиш... за кво живееш майна?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
чакайте малко че ми се събрахте много
първо към Archeology-Не целя да си вдъхна кураж,а и такова нещо неможе да ми вдъхне кураж.И стилът които съм си избрал не е за пиар, а просто той ми допада и не смятам да го променям-ако ще девствен да пукна!Няма да кача снимка,защо ли?Имам си причини и несмятам че трябва да се обяснявам.
към BlindedAngel-"Нито съм нападнал автора нито, нито съм целил да го засегна.Просто му обясних набързо, че днешния..." HolyRollerNovocaine имаше за цел главно да ти каже да не съдиш по външния вид(това разбрах)
такам и сега tuzarо- "в тебе е проблема, може ли нито да пиеш нито да пушиш... за кво живееш майна? " секс,наркотици и рок н рол майна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
А аз да ти обясня че в днешно нямаш ли визия все едно нямаш нищо, защото как ще те опознаят най - малкото ако не им допадаш на визия...И не приемам много много обиди по майчин адрес като "начин за изказване"Първоначално написано от CR0W
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BlindedAngel
Разбрах,но предпочитам да съм това което съм,а не да се правя на кроасанчо за да ме харесат.
novasum![]()
nirvana13![]()
Много смешно.Хубаво,че ти го каза Тузаро да се смееш иначе щеше да мрънкаш,един вид опит за подмазване,и извинявай пич,но имаш доста объркана теория за това какво харесват момичетата.Не си мисли,че като се обличаш добре,обличаш се чистичко и новичко,събираш се с приятели и т.н те прави "кифлиок" или както там го наричаш.Не знам какво целиш с тая тема,но ти в момента се фукаш какъв си.Има момчета ,които не посещават такива форуми за да може хората да ги похвалят,те просто си се обличат както си искат,точно такива за които ти говориш и ги обиждаш.Това което казват момичетата СПОРЕД МЕН са глупости,защото не си мисли,че момичетата,по-красивите , в днешни дни харесват да гледаш научно-фантастични филми и да четеш книги по цял ден.То и аз чета,но пък не съм питал дами ме обожават или не.Та да знаеш сега от мене,жалкия опит за това да забиеш мацка,която ще ти пише на лично и ще се запознаете,може и да се получи,но е смешен.Както ти каза:Бъди такъв,какъвто си.Ами бъди си бе човек,ама не е нужно да изтъкваш пред всички колко си готин.И не говори за стилове на обличане,за музика,за т.н ... За бога ти си на 12!(или колкото си).Какви гаджета искаш на тия години.Не мисли,че момичетата ще те харесат като се обличаш като МЕТАЛИСТ или каквито са там ,ХИП , ХИМ или не го разбирам.Не няма да те харесват.Сега може да си различен и готин,но не мисли ,че на 16-17 когато ти е времето за такива "гаджета" ще те харесват кат някакъв металяга.(нищо против тоя стил).Така че много се извинявам за това,което казах.Аз нямам нищо против теб,това че четеш,което всъщност е много хубаво.Нямам нищо против стила ти.Или не казвам ,че няма да си намериш гадже.Но не изтъквай колко си красив и невероятен във форума.Просто бъди себе си,такъв какво си,и един ден ще срещнеш момиче,което те харесва.Ти се описваш като невероятен,а после питаш " в мен ли е проблема " ? По описанието ти личи ,че явно проблема не е в теб не виждам за какво пишеш тая тема.И не виждам какви проблеми може да имаш та да не пратиш снимка лол..Първоначално написано от CR0W
Имал съм причина и съм я направил,като не ти харесва не пиши в нея.И несъм целял да я правя за да се рекламирам или нещо такова просто имам странен характер и исках да знам дали наистина е странен.И не бих паднал толкова ниско,че да правя форуми за да се запознавам с момичета.Може и да несъм отговорил на всичко което си изписал,защото вече се повтаряш на места,а и е доста дълго.И се замисли-аз си имам причина да пиша тема в форума,а ти имаш ли причина да ми отделяш толкова от времето си.![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
За мен си пич.Почакай малко и ще намериш момиче подходящо за теб.
определено не си ти проблемът а си идеалът на всяко момиче ^^ просто не ти е дошло (момичето ) както се казваизчакай година две и момичетата ще ти се лепят
![]()
Ехееее 13, аз тогава бях открил чудото наречено C++ и ми се струваше в пъти по яко от това да се занимавам с индивид от противоположния пол.
Що си не гледаш кефа, ми бързаш да си сложиш бесилото на врата. Живей си живота, брат, сега ти се е паднало, пък жените сами идват, ще поживееш и ще видиш![]()
Ами да кажа чесно много приличам на тоя пич. На 14 съм и всичко друго без външния му вид е същото. А и не чета книги на Тери Пратчет. Иначе всичко друго е същото и аз не съм имал никога гадже. Така че пич, и аз съм така![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Първоначално написано от BGbullet
може да сме братя![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Първо ще кажа, че не целя да те обидя, въпреки че като си представя какво ще напиша това може и да стане.
Според мен нямаш достатъчно високо самочувствие. Просто знаеш, че всички момичета се правят, че харесват такива добри момчета (като теб ако се описваш правилно и според моя преценка и до голяма част и мен) и просто искаш да натрупаш малко. Моя съвет е да се запознаеш с някое хубаво момиче и ако ти харесва по характер я зарибяваш, ако не - биеш шута. Айде по живо и здраво.
Весела Ко Ко Коледа
Peace
можеПървоначално написано от CR0W
![]()
Не си нормален, ти си идеален![]()
![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
Тогава защо не намираме любовта?
Не си нормален.СПЕШНО ТРЯБВА ДА ТЕ ПРЕГЛЕДА ГИНЕКОЛОГ!!!!!
За съжаление не съм гений.Първоначално написано от BGbullet
![]()
![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
Много е хубаво това, че не лъжеш, не пиеш и не пушиш. Проблема е точно това за съжаление. Момичетата на твойта възраст буквално полудяват за лоши момчета. На тази възраст, те казват, че искат сериозно връзка с добро момче, момчето на живота им и бла бла бла. Това е лъжа.
Може и да искат сериозна връзка, но не и с добро момче.
От чиста психологична гледна точка, жените са привлечени само и единствено от лоши момчета. Айде не задължително лоши, но момчета с авторитет, власт. Момчета които са непукисти, разни плейбойчета, с огромно самочувствие и естествено гъзарчетата. Това е просто в природата им. Човешкото същество не избира какво го привлича. Сексуалните нужди не са въпрос на избор.
Та съвета ми към тебе е, да не си толкова искрен. Не казвам да лъжеш, а просто да не им казваш неща които не е нужно да знаят. Особено неща, които те изкарват като добро момче. Примерно, не им казвай, че никога не лъжеш. Не им казвай, че мразиш цигарите и алкохола.
За съжаление, голяма част от момичетата на по 13-14 години си нямат абсолютно никаква идея какво искат. Те просто са супер загорели. Надявам се, че схвана какво искам да ти кажа.
Не се дръж като боклук, но не бъди толкова искрен и се прави, че не ти пука от нищо и се прави на гъзар. Може да издеш някой тупаник, но пък със сигурност ще си намериш гадже.
Това беше единия вариант. Другия вариант е просто търпеливо да изчакаш докато момичетата покрай теб станат на 19-20 и им дойде малко акъл в главата и почнат да осъзнават какво искат в живота. Остави ги да се опарят самички няколко пъти, когато лошите момчета с които ходят ги спукат от бой и ги направят на парцал. Сигурен съм че, все някога ще осъзнаят с какви боклуци са ходили.
Не е нужно да си боклук за да си привлекателен. Просто се прави, че не ти пука от нищо и си готов. Това естествено действа само докато си в тази възраст. Като станеш на 20 примерно, този номер ще действа по-рядко. Тогава вече ще можеш просто да бъдеш себе си. Имай впредвид, че ако искаш да си себе си, все пак трябва да знаеш как да ги привличаш. Те хубаво ще ходят с теб защото си добър и се държиш справедливо с тях. Но ако не ги привличаш сексуално, ще ти изневерят. Жени са, не могат да останат незадоволени. Човешко е. Следователно, ако искаш да си себе си, и те да са привлечени от теб, трябва да се научиш да бъдеш привлекателен, без да се превръщаш в олигофрен. Бъди мистериозен, не им казвай, че ги харесваш, не им прави комплименти, не им слугувай (знак на слабост е, а жените мразят слаби мъже). Бъди и джентълмен, но не прекалявай с това, не им харесва постоянно да ги третират като принцеси. Не, че не им харесва, но изглежда жалко в техните очи.
Това е много дълга тема, трябва цял роман да изпиша. Поради тази причина е възможно да не съм се изразил правилно.
Момичета, извинявам се ако случайно сте се обидили от коментара ми, не беше това целта.
Евала за отговора.Предпочитам да съм си себе си.
novasum![]()
nirvana13![]()
Ще се чака значи !![]()
"Това е няква скрита реклама на нескафе"![]()