.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от ihateyou
    "Това е няква скрита реклама на нескафе"
    неочаквано добра комбинация

novasum
    nirvana13

Май темата се превърна в спам :P
    Живота е такъв, какъвто е!

А аз преди си мислех, че съм бъгнат и че трябва да съм някакъв перко за да си хвана гадже. Дано да съм грешал
    Живота е такъв, какъвто е!

Не знам какво правиш по цял ден у вас като четеш Тери Пратчет бла бла и пишеш "несъм" .. пише се НЕ СЪМ! От тази тема толкова глупави коментари изчетох, които са от противоположни - още по-противоположни, така че поне това да запомниш "НЕ" СЕ ПИШЕ ВИНАГИ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛИ!

Град
    Благоевград
    Защо се притесняваш, че си нямаш гадже? Искаш да си хванеш някоя просто за ей така ли? Недей. Това на днешно време го правят всички тийн и е много неправилно. На 17 съм, имам си приятел, който всъщност е малко като теб... Недей да си търсиш момиче, което да бъде с теб от немай къде. Глупаво е. Най-хубавите неща се случват точно тогава, когато не ги очакваш и не се стараеш да се случат по план... Не си нормален, а различен, различен от всички тези чалга-копия (нищо против чалгата) и "плейбои". Бъди себе си и някой ден ще намериш момиче, което ще го оцени.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    НОРМАЛЕН??!?! ПИЧ, ти си страшен... ееее такива момчета си търся брее

Град
    Пловидив
    ПОчни да пиеш и пушиш , и ти обещавам че ще можеш да се наречеш нормаллен ама .... малко луд И аз мисля кретени като теб задръстени но за всеки случай не съм момиче ^^ както и да е ... ставаш за монах ..
    Успех де може да си фанеш някоя 1.60 90 кила ...
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от TechnoAddicted
    ПОчни да пиеш и пушиш , и ти обещавам че ще можеш да се наречеш нормаллен ама .... малко луд И аз мисля кретени като теб задръстени но за всеки случай не съм момиче ^^ както и да е ... ставаш за монах ..
    Успех де може да си фанеш някоя 1.60 90 кила ...

айде да не се правиш на интересен, щото НЕ си.. почни да пушиш и пиеш..? Що за глупак би го написал? Отегчен от живота без липса на всякакви обноски... ДА аз съм 1.60 ама 90 кила НЯМА как да стана при положение че съм 40 ! Всеки си има собствено мнение за специален тип момче или момиче явно ти си от тези които си падат по леките момичета ама твой живот... кое му е нормалното на тийнейдърски години да пиеш и да пушиш, аз съм на 16 и се гордея с това, че не употребявам такива неща, и преди да ме наречеш ``монахиня`` по добре да ме опознаеш.. тогава

Пич това че си нямаш приятелка не трябва въобще да те притеснява още си малък живота тепърва е пред теб дишай спокоино,и касмет!

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D

Re: Нормален ли съм???

Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Здравейте.Понеже немога да си намеря гадже се чудех дали у мен е проблемът.Ето малко информация за мен.На 13 години съм почти на 14.Висок съм 170 см.Тежа 55кг,къдрав съм със сини очи.Смея да кажа,че имам чуство за хумор.Не харесвам самовлюбени хора,нито кифли.Не си падам по руси дами(има изключения).Слушам рок ,филмова музика и малко метъл(ама малко) .Мразя пушенето,пиенето и всякакви такива неща.Обожавам животни и природата.Честен съм,много рядко лъжа-дори и да лъжа ми личи.Леко срамежлив съм,но когато трябва да кажа на момиче,че го харесвам или нещо такова окото няма да ми мигне.Обичам да чета-главно Тери Пратчет.Гледам комедии,научнофантастични, криминални и хорър филми.Смея да кажа,че съм роатничен.Несъм секс маняк и не смятам да правя секс преди 17-18г.Не стоя често пред компютърът-предпочтиам да излизам с приятели или сам-просто ей така на саме с мислите си.
    Ще съм Ви благодарен ако споделите мнение"дали е у мен проблемът".
    Също така ще съм ви благодарен,ако ми кажете къде мога да се запозная с нормални момичета( да не са превзети)?

Благодаря Ви,че отделихте време \/
    Наистина, откъде си? Не мога да повярвам, че си нямаш приятелка!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Супер фен Аватара на badsector
    Е пичът сигурно вече е на цели 14 и си е намерил гадже
    Между другото, вземи го спри тоя рок и метъл и се метни на английски дръмец, chill out, trip hop и т.н. музика перфектна за фон на чувствен секс. И се хвани със спорт, ама не фитнес.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    значи да престана с чуството за хумор,да започна да пия,пуша и тн. и да спра да слушам светия граал на музиката
    Кво ги слушаш, мечтата на всяко момиче си (е, поне на тия, дето не ги бройкат). Не си променяй музиката, супер е, нито започвай да пушиш, нито да пиеш, защото ще отблъзнеш и обикновените си приятелки!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Супер фен Аватара на leadyflame
    badsector, я мен да ме светнеш малко с някои имена от английския дръмец, че ми стана инетересно.
    сори за офф-а

Първо, много си малък... и да си хванеш гадже, няма да е кой знае какво преживяване най-вероятно, така че, не напирай много
    Второ, струваш ми се прекалено умен за 98% от момичетата.
    Възхищавам се на музикалните ти предпочитания, но сигурен ли си, че не влияят на стила ти? Защото това е доста отблъскващо за повечето момичета.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Жалко, че си на 13 .. направо те вземах ..
    Обичам те !!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Archeology
    Значи повечето коментари не съм ги чел,не искам и да те засегна,но много от нещата ,които описваш са страшно глупави.Лично СПОРЕД МЕН днес е поредния скучен ден,та ти си си написал 1 вид собствена реклама да те видят какъв си,та да може малко "какички" да ти напишат колко си сладък и че си невероятен,та да си вдъхнеш малко кураж.На 14-15-16 години може и тоя стил да върви,но по нататък момичетата няма да те харесват ако си облечен като металяга според мен.Но това няма никакво значение,защото темата е безсмислена.Ти си я написал за да може да те похвалят малко момиченца и да си вдъхнеш кураж както вече казах.Не се обиждай , но момчетата по горе са прави-поне от коментарите,които видях.Ще те помоля като прочетеш това да сложиш и 1 снимка,защото нека темата ти има някакъв смисъл.И аз мога да напиша ,че съм адски красив,имам сини очички,всички ме обичат,страшно умен съм,уча в Харвард и съм невероятно забавен,както и доста красив.Но след като се описа като такъв хубавец сложи 1 снимка.Нищо лично приятел,но нека след като говориш такива неща,докажи ,че това не са просто празни приказки,сложи 1 снимка [/b]
    Еми, зависи за какви момичета говорим... аз също слушам рок и много малко метъл... и не ми пука какво мислят тесногръдите момчета, дето си мислят, че примерно метъл не може да ходи с чалгарка или че българин не може да ходи с норвежка
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Минутка за реклама, а? Ето, похвалиха те, честито..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Повече от фен
    Град
    Добре, айде, последен пост. И спирам. Момчето си е перфектно. Това, че някои ревниви момчета имат изкривените представи за момичетата не означава нищо. Момчета, не се лъжете!!! Не всички момичета си падат по 'лоши момчета'. по-скоро само тези, които поддържат имидж Страхотно е, че чете и слуша такава музика, вместо да се прави на някакво си чалгарче, дето чалгарките му се лепят. Оставаш си идеален, пич. Не пуши, не пий, отстоявай всичко, което написа в първия пост. Имаше едно момиче, което малко по-нагоре каза, че е твърде умен за 98% от момичетата. Е, май е права... ако бях толкова интелигентна, за колкото се мисля, щях да си замълча и нямаше да се хвърлям като пчела на мед. Сигурно вече си ме надминал с 2 годинки . Супер си, бъди естествен (което, разбира се, не означава да не се къпеш!!). Късмет!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Град
    Valley of the Sun
    ДА, нормален си! Давай по-спокойно, ако не си грозен, значи съжелявам, че си по малък
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Не е в теб проблема Щом още не си си намерил приятелка - нищо не губиш, губят момичетата които са те изпуснали

Ненормален си.
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Малее... то имало такива момчета на света бе божее божее а аз си мислех, че не съществуват как нямаш гадже още не те знам ама другите момчета ще те сметнат за смахнат (вероятно де ) Мале мале ти си мечтата на едно момиче (ама, ако темата не е ебавка... ама да мразиш пушенето и пиенето тва може да прозвучи тъпо ама поне не познавам такива хора )

П.С. Проблема не е в теб... просто явно не ти е дошло правилното момиче
    Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Изчакай до 15-16 и ще си намериш гадже. Сегашните момичета излизат с батковци и трябва да изчакаш докато ти станеш този "батко"... Но не си търси момиче много по-малко от теб ,1 година по-малка макс. Като станеш 18+ вече може и 2-3 години разлика.

--------------------------------------------------------

Браво пич. Само така.
    Хващам бас, че си с дълга коса, така ли е?
    Аз съм горе долу като тебе.
    На 14 със сини очи, къса кестенява коса, висок съм 173+.
    Мразя пушенето, алкохола (Понякога на вечеря пийвам по чашка бира за настроение. )
    Слушам рап/филмова музика . Лъжа рядко,
    срамежлив съм.
    Не чета книги много. Добър съм в английския (34/35 точки на изпита )
    Гледам комедий, 'Science shows' (Discovery) , п
    о 5-6 часа съм навън с приятели.
    Обичам да играя карти (Кент/макао/Гледай си работата )
    Имам чувство за хумор, когато приятелите ми са около мене винаги се смеят на моите "Lame jokes"
    От време на време ходя на лостовете в даскало (Уличен фитнес)
    Нямам приятелка а.k.a гадже
    Това е за мене.
    И помни, цаката е да си изверг.

Еdit - Сегашните момичета излизат с точно обратното на "тебе" т.е-
    Момчета, които пушат,пият, дрогират се, мразят животните, обичат насилието и т.н , т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си