- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормален ли съм???
неочаквано добра комбинацияПървоначално написано от ihateyou
novasum![]()
nirvana13![]()
Май темата се превърна в спам :P
Живота е такъв, какъвто е!
А аз преди си мислех, че съм бъгнат и че трябва да съм някакъв перко за да си хвана гадже. Дано да съм грешал![]()
Живота е такъв, какъвто е!
...
Не знам какво правиш по цял ден у вас като четеш Тери Пратчет бла бла и пишеш "несъм" .. пише се НЕ СЪМ! От тази тема толкова глупави коментари изчетох, които са от противоположни - още по-противоположни, така че поне това да запомниш"НЕ" СЕ ПИШЕ ВИНАГИ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛИ!
Защо се притесняваш, че си нямаш гадже? Искаш да си хванеш някоя просто за ей така ли? Недей. Това на днешно време го правят всички тийн и е много неправилно. На 17 съм, имам си приятел, който всъщност е малко като теб... Недей да си търсиш момиче, което да бъде с теб от немай къде. Глупаво е.Най-хубавите неща се случват точно тогава, когато не ги очакваш и не се стараеш да се случат по план... Не си нормален, а различен, различен от всички тези чалга-копия (нищо против чалгата) и "плейбои". Бъди себе си и някой ден ще намериш момиче, което ще го оцени.
![]()
НОРМАЛЕН??!?! ПИЧ, ти си страшен... ееее такива момчета си търся брее![]()
![]()
![]()
ПОчни да пиеш и пушиш , и ти обещавам че ще можеш да се наречеш нормаллен ама .... малко лудИ аз мисля кретени като теб задръстени но за всеки случай не съм момиче ^^ както и да е ... ставаш за монах ..
Успех де може да си фанеш някоя 1.60 90 кила ...
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Първоначално написано от TechnoAddicted
айде да не се правиш на интересен, щото НЕ си.. почни да пушиш и пиеш..? Що за глупак би го написал? Отегчен от живота без липса на всякакви обноски... ДА аз съм 1.60 ама 90 кила НЯМА как да стана при положение че съм 40 ! Всеки си има собствено мнение за специален тип момче или момиче явно ти си от тези които си падат по леките момичета ама твой живот... кое му е нормалното на тийнейдърски години да пиеш и да пушиш, аз съм на 16 и се гордея с това, че не употребявам такива неща, и преди да ме наречеш ``монахиня`` по добре да ме опознаеш.. тогава![]()
Пич това че си нямаш приятелка не трябва въобще да те притеснява още си малък живота тепърва е пред теб дишай спокоино,и касмет!
Наистина, откъде си? Не мога да повярвам, че си нямаш приятелка!Първоначално написано от CR0W
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Е пичът сигурно вече е на цели 14 и си е намерил гадже
Между другото, вземи го спри тоя рок и метъл и се метни на английски дръмец, chill out, trip hop и т.н. музика перфектна за фон на чувствен секс. И се хвани със спорт, ама не фитнес.
Кво ги слушаш, мечтата на всяко момиче си (е, поне на тия, дето не ги бройкат). Не си променяй музиката, супер е, нито започвай да пушиш, нито да пиеш, защото ще отблъзнеш и обикновените си приятелки!Първоначално написано от CR0W
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
badsector, я мен да ме светнеш малко с някои имена от английския дръмец, че ми стана инетересно.
сори за офф-а
Първо, много си малък... и да си хванеш гадже, няма да е кой знае какво преживяване най-вероятно, така че, не напирай много![]()
Второ, струваш ми се прекалено умен за 98% от момичетата.
Възхищавам се на музикалните ти предпочитания, но сигурен ли си, че не влияят на стила ти? Защото това е доста отблъскващо за повечето момичета.
Жалко, че си на 13 .. направо те вземах ..![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те !!![]()
Еми, зависи за какви момичета говорим... аз също слушам рок и много малко метъл... и не ми пука какво мислят тесногръдите момчета, дето си мислят, че примерно метъл не може да ходи с чалгарка или че българин не може да ходи с норвежкаПървоначално написано от Archeology
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Минутка за реклама, а? Ето, похвалиха те, честито..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Добре, айде, последен пост. И спирам. Момчето си е перфектно. Това, че някои ревниви момчета имат изкривените представи за момичетата не означава нищо. Момчета, не се лъжете!!! Не всички момичета си падат по 'лоши момчета'. по-скоро само тези, които поддържат имидж Страхотно е, че чете и слуша такава музика, вместо да се прави на някакво си чалгарче, дето чалгарките му се лепят. Оставаш си идеален, пич. Не пуши, не пий, отстоявай всичко, което написа в първия пост. Имаше едно момиче, което малко по-нагоре каза, че е твърде умен за 98% от момичетата. Е, май е права... ако бях толкова интелигентна, за колкото се мисля, щях да си замълча и нямаше да се хвърлям като пчела на мед. Сигурно вече си ме надминал с 2 годинки. Супер си, бъди естествен (което, разбира се, не означава да не се къпеш!!). Късмет!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
ДА, нормален си! Давай по-спокойно, ако не си грозен, значи съжелявам, че си по малък![]()
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Не е в теб проблемаЩом още не си си намерил приятелка - нищо не губиш, губят момичетата които са те изпуснали
![]()
Ненормален си.![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Първоначално написано от nepowtorima
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3
Изчакай до 15-16 и ще си намериш гадже. Сегашните момичета излизат с батковци и трябва да изчакаш докато ти станеш този "батко"... Но не си търси момиче много по-малко от теб ,1 година по-малка макс. Като станеш 18+ вече може и 2-3 години разлика.![]()
--------------------------------------------------------
Браво пич. Само така.![]()
Хващам бас, че си с дълга коса, така ли е?
Аз съм горе долу като тебе.![]()
На 14 със сини очи, къса кестенява коса, висок съм 173+.
Мразя пушенето, алкохола (Понякога на вечеря пийвам по чашка бира за настроение.)
Слушам рап/филмова музика . Лъжа рядко,
срамежлив съм.
Не чета книги много. Добър съм в английския (34/35 точки на изпита![]()
)
Гледам комедий, 'Science shows' (Discovery) , п
о 5-6 часа съм навън с приятели.
Обичам да играя карти (Кент/макао/Гледай си работата![]()
)
Имам чувство за хумор, когато приятелите ми са около мене винаги се смеят на моите "Lame jokes"
От време на време ходя на лостовете в даскало (Уличен фитнес)
Нямам приятелка а.k.a гадже![]()
Това е за мене.![]()
И помни, цаката е да си изверг.![]()
![]()
Еdit- Сегашните момичета излизат с точно обратното на "тебе" т.е-
Момчета, които пушат,пият, дрогират се, мразят животните, обичат насилието и т.н , т.н.![]()