- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормален ли съм???
@kosich много е лесно да сложим всички под общ знаменател. Не отричам нарастващата деградация на младото поколение, но далеч не всички са такива. Проблемът е там, че всеки има различен вкус и предпочитания. Външният вид колкото и да разправят всички , че няма значение той играе много голяма роля. Как може да си с някого, ако той не те привлича физически?!
Явно момичетата, които ти харесваш не харесват теб, а тези , които те харесват, ти ги подминаваш. Много е лесно да хвърляш вината върху някой друг, но съм сигурен, че ако теб те хареса момиче с много готин характер, но с наднормено тегло, ще я отрежеш![]()
--------------------------------------------------------
Nuff said.Първоначално написано от BlueFace
![]()
Това последното .. Хмм.. Според зависи![]()
Ако е някоя, която не познавам, да.. Ако е моя приятелка.. зависи, но дори и да откажа няма да кажа- Fuck off бе fatty.![]()
Ще и кажа нещо с, което да не я засегна.. В днешно време няма толкова много "Дебели" кифли only.![]()
![]()
Първоначално написано от kosich
Това е невъзможно. Самият отказ ще я нарани.Ще и кажа нещо с, което да не я засегна..
Аз не казах, че ще я отрежеш грубо, а че ще го направиш, било то и по възможно най-милият начин Просто си доказвах тезата, че външният вид има значение и главно за това намирането на приятелка не е толкова лесна задача. Докато намериш момичето, с което си харесвате и външният вид и характера ще мине време, но рано или късно ще го срещнеш![]()
П.П. Щом си мислиш, че са "кифли only " значи не търсиш на правилното място![]()
--------------------------------------------------------
емииии нищо ти няма,ама качи още няколко кила![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Ех извинявайте че развалям сапунката :Д но кой е почнал да пие и пуши на 13 говоря за такива като това момче.Няма лошо да нямаш пророци и такива неща от които да зависиш.Помни какво си казал сега и след години се сети и виж дали си го спазил-ако да значи евала![]()
Абе, тая тема се превърна в тема за запознаство. Я се спрете малко! Иначе и авторът, и момчето, което писа горе са мой тип. Не всички момичета харесват момчета, които слушат чалга, мацат с гел и брилянтин, с очилцата, с верижците, с розовите тениски! Защо си мислите, че никоя няма да ви хареса?! Аз съм на 13 и единственият проблем е, че не обичам запознанството по нета. А и съм малко пухкавичка![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Хаха..По-нататък много ще ти се променят вижданията за всичко.
Аз бях като тебе горе-долу.
Най-вече за вижданията за алкохола,цигарите и секса.
Още си малък,но пак е възможно някой да те развали..
Относно това да се запознаеш с нормални момичета..още ти е рано..
Пък и според мен ще срещнеш без да търсиш някой ден.
здравейте майна
искам да ви споделя нещо
на 16 години съм 177 висок 64 кг с кестенява коса тъмни очи и обезкосмени топки. обичам да излизам с приятели, но съм против секса с животни. нямам си приятелка, но въпреки това хладилника ми е пълен.
против пушенето съм и съм враг на алкохола (затова и го унищожавам системно). бихте ли ми казали дали съм нормален и мога ли да си намеря приятелка?
Пиках на химна!!!
ти си мечтаа![]()
So far away...