Със същото аверче което се хванахме на бас за 100 лева за конфиг за бад компани на макс с и7 се хвамахме отново за 50 лева.Ще си взима ново пс(че сегашното му изгоря или поне така ми каза ) за 31 декември и ми вика че щял да си зима 965 bе с 4 гб рам и там пак някви неща.и му казах .че нямало смисъл от 965 като 955 (двуядрения) четох че се отключва в 4 ядрен и се клоква на 3.6 гхз със фабричното си охлаждане.той естествено не ми повярва и ми каза че ако му я представя тая конфигурация за 600 лева ще си я земе.(за тия пари трияя се земе дъночетох в нета че за да се отключи 555 триабва да е някво extreeme ли нз вие ще кажете)проц феном 2 555(а други щях да питам 565 също ли се отключва) рам памет и видео.той от стария комп си има някво захранване 400W и има харк 650.Вие сте на ход........................За 600 лева проц рам дъно и видео с което да се отключи. а понеже той има почти като моето пс също от стария му остана 9600 сайлънт ,може ли по някъв начин да я използва или да я продава??плс хелп конфига трияя го представя до петък включително