.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да стана по висок

Момче съм, на 22 години и силно желая да стана по висок. В момента съм 1.75, но просто като видя как се развиват днешните младежи и направо ме хваща яд че застанах на толкава. Искам да стана по висок с няколко сантиметра - да речем да мина 1.80 и толкова да ми е. Някакви съвети имате ли. Отделно се консултирам с енерготерапевт да види дали може с някакво енергийно въздействие и да стана по висок. Както знаете тялото е също и енергия и може да бъде лекувано и с енергия. само че аз не съм болен, а искам малко да си вдигна ръста.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами на 22 си и вече си от отдавна извън пубертета и мисля, че едва ли ще станеш по-висок. Запиши се на баскетбол или на волейбол. Като цяло всичко е до ген. Не мога да ти кажа, че ако играеш един от тези 2-та спорта 100% ще порастнеш с някой др. см.

Здравей,

Аз наистина държа да стана по висок. Готов съм на всичко за това.
    Дори и като се рових в руските сайтове и попаднах на един евтин препарат за увеличение на ръста - актигрол.

Но самият препарат може да е поредното менте.
    Затова търся и други алтернативи.
    Предполагам че все още мога да порастна на височина. Казват че ние се развиваме до 24 годишна възраст.

Супер фен Аватара на radeberger
    Няма как да стане. В крайна сметка 1.75 си е нормална височина.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Добре - казваш,че си на 22 г.,а разсъждаваш
    като 14 годишно момче..
    - А и наистина това е нормалната височина,няма
    друго какво да искаш..Все пак се запиши на волейбол
    или баскетбол,но не очаквай кой знае каква промяна,
    даже се съмнявам да пораснеш въобще,но както и да е..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Добре - казваш,че си на 22 г.,а разсъждаваш
    като 14 годишно момче..
    - А и наистина това е нормалната височина,няма
    друго какво да искаш..Все пак се запиши на волейбол
    или баскетбол,но не очаквай кой знае каква промяна,
    даже се съмнявам да пораснеш въобще,но както и да е..
    е нали при някои хора има вероятност да се расте до 24 г.

Еми да ти кажа ние по младите наистина се развиваме доста повече. На 15 съм, 190 съм висок. Като се огледам около мен забелязвам, че всичките ми приятели са горе-долу колкото мен. Това сигурно си ни е в поколението, незнам... Много хора казват, че Чернобилската авария е причината но щом си на 22 и ти си я хванал, така че едва ли има нещо вярно. Но наистина новите поколения са доста по-големички... Аз минах родителите си с 20 сантиметра на височина и не само аз, повечето ми приятели са така...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от irresistible2301
    Еми да ти кажа ние по младите наистина се развиваме доста повече. На 15 съм, 190 съм висок. Като се огледам около мен забелязвам, че всичките ми приятели са горе-долу колкото мен. Това сигурно си ни е в поколението, незнам... Много хора казват, че Чернобилската авария е причината но щом си на 22 и ти си я хванал, така че едва ли има нещо вярно. Но наистина новите поколения са доста по-големички... Аз минах родителите си с 20 сантиметра на височина и не само аз, повечето ми приятели са така...
    Е как пък покрай мене няма толкова високи..
    1.73 съм ама като сложа ток и почти всички ги гледам отвисоко..(на 15 съм и аз)
    а по темата: Не зная дали ще можеш да пораснеш още..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от irresistible2301
    Е как пък покрай мене няма толкова високи..
    1.73 съм ама като сложа ток и почти всички ги гледам отвисоко..(на 15 съм и аз)
    а по темата: Не зная дали ще можеш да пораснеш още..
    То и аз ме кефят високите жени.

Не мисля, че има начин на станеш по-висок. На мен ще ми е кофти да се запиша на баскетбол ако съм на 22. Ще трябва да тренирам с някви 15 годишни, ебаси. Това ти е дадено, трябва да се примириш с него.

п.п. Сетих се за нещо което може да ти помогне - Хормон на растежа!
    Това обаче не е нещо, което се взема туко-така. Едно че е доста скъп и 2-ро дали въобще ще намериш качествен в България. Другото което е, че е много сложен за употреба от гледище на начина, от нуждата на инсулин и т.н. Единствено можеш да се обърнеш към наистина знаещи и кадърни хора в тази сфера или просто да се приемеш такъв какъвто си.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Мозъкът се развива по 21,22 годишна възраст, преди да направиш 23, седни и прочети малко, за да се доразвиеш...
    Как ще станеш по-висок, честно някой хора от чудене какво да правят, си втълпяват глупави комплекси. 1,75 е доста добра височина за мъж. Не гледай днескашните пубертетчета, които са на 15 и близо 2 метра и изглеждат на 30 годишни. А ние дето нямаме 160 да се гръмнем ли, верно жена съм, по - различно е, ама вместо да се "трудиш" над проблема си, излез и се повесели и разбери, че височината не е всичко на този свят.

Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Мозъкът се развива по 21,22 годишна възраст, преди да направиш 23, седни и прочети малко, за да се доразвиеш...
    Как ще станеш по-висок, честно някой хора от чудене какво да правят, си втълпяват глупави комплекси. 1,75 е доста добра височина за мъж. Не гледай днескашните пубертетчета, които са на 15 и близо 2 метра и изглеждат на 30 годишни. А ние дето нямаме 160 да се гръмнем ли, верно жена съм, по - различно е, ама вместо да се "трудиш" над проблема си, излез и се повесели и разбери, че височината не е всичко на този свят.
    Хайде стига с тези глупости
    Може да се каже че още раста
    а защо тогава след като съм 1.75 и все още съм слаб. Това е много гадно.

Исках само да кажа, че нищо ти няма на височината, всичко е в главата ти, но все пак на 22 години ако станеш 180, пусни тема и кажи тайната. Успех

Ако наистина си готов да стигнеш до крайности има само един вариант ..... и той е да ти направят една операция при която ти чупят колената и после ти гарантират +10 сантиметра отгоре, но самата ''рехабилитация'' така да го нарека не е никак лека...
    Но незнам дали това го правят в България

Цитирай Първоначално написано от KristinLuis
    Ако наистина си готов да стигнеш до крайности има само един вариант ..... и той е да ти направят една операция при която ти чупят колената и после ти гарантират +10 сантиметра отгоре, но самата ''рехабилитация'' така да го нарека не е никак лека...
    Но незнам дали това го правят в България
    това е манипулация отвън.
    аз искам да е отвътре

Еми човек разбери няма начин, ти ако се впрягаш всеки път като видиш разликите в другите и теб ще се побъркаш
    Аз лично не мисля, че 1,75 е зле (ако толкова ги прочетох преди като видях темата). Просто не се впрягай от това, че има дечица по-високи от теб

Град
    V*R*A*C*A
    Запиши се на волеиболл или баскет болл и ти казвам че волеиболла наистина помага защото аз тренирам и пораснах с 4 сантиметра за 1 месец

Град
    V*R*A*C*A
    Запиши се на волеиболл или баскет болл и ти казвам че волеиболла наистина помага защото аз тренирам и пораснах с 4 сантиметра за 1 месец

Град
    V*R*A*C*A

Град
    V*R*A*C*A

Град
    V*R*A*C*A
    Е човек ти като искаш да ставаш по-висок трябваше да ставаш през пубертета че е по-лесно, ама ако се запишеш на баскетбол ше стане сигорно.

Скачам на въже с тежести 2кг. и половина на десния и 2кг. на левия крак , ефекта е уникален
    Който нож вади , от нож умира!

Аз съм почти на 18 за 2-3 години дръпнах с около 25-30 см. Брат ми е на 16 и вече е по-висок от мене с около 10 см. Научих се как да спя и брат ми също , има един древед уред за мъчения, който разтяга хората. Прави се нещо подобно просто като си легнеш да спиш изтягаш се максимално и си краката примерно в края на леглото за да се закачат за ръба и да не мърдат и се изтягаш максимално нагоре. Така се получава подобен ефект, без обичайното разтягане на сухожилия. Това е естествен начин просто на тялото да свикне с околоната среда. След като си разтегнат приблизително 8 часа, докато спиш. Тялото се се нагажда към това като расте и запълва мястото между костите в изтегнатото положение. Също така и след сън сутрин човек е нормално по-висок с 1-2 см, защото гравитацията не ти е действала вертикално. Иначе направи това кеото ти казвам, спи възможно най-изтегнат с опъване на тялото и ефекта трябва да си проличи след известно време. Не знам колко точно ще ти повлияе, но според мен ще дръпнеш мининум 5 см за около година.

Ако си се измерил за началото на съвета и го правиш, искам да те попитам дали има напредък, за времето което е минало. Надявам се да съм ти помогнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си