- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ли ви е да ходите голи пред родителите си ?
Баща ми не е маниак (надявам се), но е мъж, а аз, до колкото знам, съм от женски пол. И някак си не се получава да си вея голия задник пред баща ми.Първоначално написано от Ermic
От майка ми не ме е толкова срам, все пак тя си има същите неща като моите, но гледам да не се разкривам често пред нея.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Аз като представител на мъжкия пол съвсем нормално ще кажа, че от баща ми изобщо не ме е срам, няма и от какво де, докато от майка ми е малко кофти.![]()
от майка не много.. въпреки че гледам да не се разхождам гола пред нея... пред ТАТИ НИКОГА .. той е МЪЖ ... И МИ Е ТАТИ
... в никакъв случай
![]()
Мдаа +1Първоначално написано от Eliii
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
..
+1Първоначално написано от cherrygloss
![]()
![]()
неееееееее![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Емии да как няма да ме е срам .И от двамата ме е срам![]()
Естествено.![]()
даа винаги съм искала да си ходя гола в нас
![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Да срам ме е, но все се намира някой, който не е забелязал, че съм в банята и се къпяи си влизат хората...аз вече свикнах
![]()
He Me e cPaM, Ho Mu e HuaKaKcu Heygo6Ho ga Me BuguaT ro/\. Bujga/\u ca Me HacKoPo, aMa e Heygo6Ho (nu6a oT Te/\efoHa cu coPu)
Първоначално написано от zlatit0o
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
+1Първоначално написано от sexyt0o
![]()
чисто гола мн ясно, че ме е срам. А по бельо може.
always late but worth the wait!
ами не. даже като ходя на село лятото си ходя гола из къщата :P