.

Виж резултатите на анкетата: Мога ли да си намеря гадже според вас

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

9 64,29%
  • не

1 7,14%
  • не мога да преценя

4 28,57%
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обстоятелствата са критични за да си намеря гадже

Всъщност моят проблем е следният той е специфичен по същност значи аз съм момче на 15 години и съм от Карнобат и не мога да си намеря гадже всъщност аз имам различни интереси от момичетата на моята възраст и имам дълбоко минало значи аз съм болен от хидроцефалия това е заболяване се определя по това че едно вещество в мозъка забравих какво е няма голямо значение не циркулира в мозъка аз съм лежал 6 месеца в Варненската болница заради таз хидроцефалия и ми сложиха диагноза параноична шизофрения и общо взето 4 месеца след изписването ми в София ми казаха че имам силна депресия това значи че са ми сгрешили диагнозата и са ме лекували с лекарства с който упояват болните от шизофрения те имат лечебно свойство за подтискане на параноята им всъщност в София 4 месеца съм лежал това не го казвам като гордост искам да ми разберете проблема ако ме разбирате всъщност се наложи да се изчиствам 2 години заради това че са ми давали тези лекаства значи от 2006 до 2010 тази година ми направиха ядренно магнитен резонанс и това показа че имам това заболяване разбира се подобрява се но не това ми е проблема заради което се обърнах проблема е че момичетата не ме приемат такъв какъвто съм те ме презират опитват да потъпчат достойството ми при момчетата също е така и момичетата са така всички младежи са деградирали в Карнобат и са лекомисленни просто са много ограничени за да може да разберът как ми е сега бих искал да имам повече приятели бих искал да имам някой независимо на какво растояние е да ме подкрепя аз имам в момента много хора но не трябва ли хората да приемат хора като мен за пример хора тръгнали срещу течението хора който са се отдали на това да изградят своя мироглед и да го осъвършенстват както и идеалите си и принципите си аз съм много добър човек искрен съм с вас хората в Карнобат ме приемат заради това като педерас и као някакъв мухлю но не съм такъв никоя не ми дава възможността да съм до нея и сами създават проблемите се ме упрекват към нещо и са надути с огромно самочувстиве не искам да говоря така за съгражданите си но не искам и да лъжа не лъжа както виждате искам да ме разберете не мога да си намеря гадже нито приятел в Карнобат изолирал съм се заради това от всяко момиче опитвам се да зарибявам момичета и да говоря на широко с тях но не ме разбират !!! исками се повече хора да бяха като мен но малко са жалко е това покожение найстина според вас как да постъпя за да имам гадже просто те са създали определени предрасъдъци който са много грешни и всяка една говори зад гърбът ми лошо и на другите говори лошо просто в градът не мога да намеря моята половинка и да ви кажа в почти всяка провинция е така
    卐Die Sunde wider Blut und Rasse ist die Erbsunde dieser Welt SEIG HEIL卐 "Да си добре приспособен към болно общество не е признък на добро здраве

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Има много хора, които не страдат от никакви болести и до 20 годишна възраст не са имали дори контакт с момиче, така че не се притеснявай за това, само на 15 си.

Моят съвет е такъв. Недей да обясняваш на хората, с които се запознаваш от какво страдаш, защото тогава ще предизвикаш състрадание и съжаление. А момиче, което те съжалява няма да те заобича и да тръгне или спи с теб. Бъди доколкото се може по-позитивен.

Не съм наясно с болестта, но ако нямаш прекалено необичайно видимо различие от останалите на твоята възраст не виждам какъв е проблемът да си намериш приятелка във времето.

Преди да излезнеш някъде с някой винаги се поддържай изкъпан, чист, одрязани нокти, напарфюмиран, с хубавите ти дрехи, прическа, която ти отива и добро и комуникативно настроение. Няма как да сбъркаш.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Болестта ти няма никаква намеса в случая. Едва ли диагнозата ти е изписана на челото. Мисля си, че я използваш като извинение за неуспехите си с момичетата и с комуникацията като цяло.
    Замислял ли си се, че може би държанието и излъчването ти са причината да ти се присмиват и да странят от теб? От написаното от теб съдя, че имаш доста високо мнение за себе си, но замисли се дали това самочувствие има покритие и как изглежда държанието ти в очите на другите. Явно представата ти за самия теб се различава от това как те възприемат околните.
    Наричаш хората от обкръжението си ограничени и деградирали, а в същото време искаш те да те приемат и харесват. Защо? След като са толкова под нивото ти защо те е грижа за мнението им?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Болестта ти няма никаква намеса в случая. Едва ли диагнозата ти е изписана на челото.
    Всъщност, при хидроцефалията се наблюдава увеличаване на черепа, или поне аз така знам. Т.е. би следвало да е с по-голяма глава от нормалното.

Аз не успях да разбера в момента от какво точно си болен. Хидроцефалия, параноидна шизофрения или деперсия?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Болестта ти няма никаква намеса в случая. Едва ли диагнозата ти е изписана на челото.
    Всъщност, при хидроцефалията се наблюдава увеличаване на черепа, или поне аз така знам. Т.е. би следвало да е с по-голяма глава от нормалното.

Аз не успях да разбера в момента от какво точно си болен. Хидроцефалия, параноидна шизофрения или деперсия?
    Не съм запозната с болестта. Но той не уточнява за какво точно му се присмиват и защо го отбягват. Вярно е, че децата могат да бъдат много жестоки към различните от тях, особено в пубертета. Действително комплексите свързани с една физическа деформация могат да предизвикат големи проблеми в общуването, но той твърди, че е общителен и търси контакти с връстниците си.
    Според мен проблемът не е болестта му, а държанието и отношението спрямо околните.

Град
    Варна
    Аз доста неща не можах да разбера от поста му. Скача от една болест в друга, каква е окончателната диагноза, какво точно се случва. Без нито един препинателен знак пък е още по-трудно да се разбере.

всъщност това е различна хидроцефалия и няма увеличение на мозъка и да ви кажа аз си купувам маркови дрехи исе обличам много добре даже смятам да си сменя стина искам да е много елегантен не искам да се получи така че да ме съжелявам не мога да бъда позитивен в това положение аз съм реалист имам предвид че да съм щастлив или прекомерно позитивен аз гледам на нещатата така както са не се къпя често заради точно тази причина че няма смисъл щом никое момиче не иска да бъде приятелка с мен аз имам много добро комуникативно настроение и много добре знам как да общувам с хората нямам физически диформаций вижте ми снимките ебаси какво ме обвинявате никакви грешки съм нямал към хората като се надуват и като ме критикуват и ме обиждат аз да се хиля като полуидиотче ли не ставайте смешни отбягват ме защото съм добър човек и има много различия и да ви кажа хората найстина са лекомисленни и деградирали и нямат ни култура ни възпитание ни обноски ни уважение към някого пък камоли към родителите си всичко е пиар хора общителен съм и не е проблема в държанието ми и отношението ми те са създали предварителна оценка спрямо мен преди време под въздействието на тези лекарства бях много груб с тях заради това че съм сам и им правех мръсотий преди години и те от тогава нито една добра дума не са казали за мен все си имат едно на ум за мен въпреки че всичко е минало де аз еначе в момента се държа много добре с тях но те се държат отвраттелно аз съм болен от хидроцефалия сгрешиха ми диагнозата преди време и така се получи че ми даваха лекарства силни колкото херойн и с опуяващо действие толкова ли ви е сложно да ме разберете и да ме критикувате ебаси хората всъщност да ви призная съм разочарован от много неща
    卐Die Sunde wider Blut und Rasse ist die Erbsunde dieser Welt SEIG HEIL卐 "Да си добре приспособен към болно общество не е признък на добро здраве

Град
    Варна
    А, разочарован си.

Аз съм разочарована, че твърдиш, че си интелигентно и симпатично момче, а не можеш да си напишеш правилно проблема. Погледни си поста - нито един знак за пунктуация.
    Ние ти задаваме въпроси, за да ти разберем ситуацията, ти ни се нахвърляш и ни обиждаш.
    Малко така... не те ли е срам?

Казах, че АЗ ЗНАМ, че при хидроцефалията има увеличаване на черепа. Ти дори не знаеш каква ти е диагнозата... нещо там не циркулирало правилно. Това "нещо там" се нарича ликвор - или мозъчна течност. При хидроцефалията се запушват каналите в мозъка и този ликвор се натрупва, което води до увеличаването на обема на мозъка. Хубаво, при теб може и да няма физическа деформация, ама хайде обясни ни го като човек, без да ни се караш, става ли?

Аз направо не знам от къде да започна.

Не се къпеш често, защото никоя не иска да ти е приятелка. А ти би ли искал нечистоплътно гадже? Естествено, че ако си със занемарен вид няма да имаш успехи сред противоположния пол.
    Носел бил маркови дрехи. И какво от това? Да не мислиш, че дрехите ще ти спечелят приятели? Личността е определяща, а тя не може да се прикрие с етикета на дрешките ти.
    Отношението ти към хората е крайно погрешно. Говориш с пренебрежение за околните, обиждаш ги, а накрая изкарваш тях виновни. А ти като си толкова по-добър от тях, толкова по културен и недеградирал, как така не успя да напишеш едно изречение правилно?
    Дъжанието ти в миналото може да е повлияло на мнението им за теб, но само от теб зависи да им покажеш промяната в себе си. Може би няма да е зле поне веднъж, за разнообразие, да потърсиш грешката в себе си, а не в другите.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Ми къде си тръгнал да си търсиш гадже сред лекомислените и деградиралите хора?
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Почни да поддържаш добра хигиена. И не споменавай за болестта при новите запознанства (щом по нищо не си личи).

Ако си резервиран към момичетата няма скоро да си хванеш приятелка ... не се оплаквяй , не бъди прекалено добър , не оставяй да те правят на маймуна...
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Разочарован си... не очаквай съчувствие! Разбирам през какво си минал, но не ми пука! Продължавай да се изкарваш жертва и хората ще продалжават да те отбягват.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Всъщност мой приятели не спазвам пунктуационите знаци,защото ходя на консултаций само и вие търсите сега за какво да ме опректнете ето вижте един циганин например тях ги уважават приемат ги като човешки същества и толелират тяхното поведение защо се ограничавате,тук май сами си търсите кусурите в мен,всъщност бих искал да ми отговорите как да си хвана гадже когато съм на тази форма на обучение и когато се страхувам да не се сбия с някого, защото много се дразнят с мен и така се получава че понякога се сбиваме ама аз нямам добра структура и The Beliven внимавай с езика не съм занимарен дебил такъв да не мислите че се опитвам да прикрия личността си с дрехите си всъщност аз какво да прикривам личността си ебаси грешката не е в мен а в хората около мен аз поне се надявам да няма хора които не са лекомисленни и деградирали и поне да има хора в градът ми които имат общи интереси с мен и да можем да се допаднем да ме разберат ама няма това е лошото в случеят според мен ще е добре да разказвам за миналото си само на близкид мен хора

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Georgss
    според мен ще е добре да разказвам за миналото си само на близкид мен хора
    Чудесно. И според нас.

От името на всички ти желая много успехи със срещуположния пол. И въобще, в общуването с хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си