- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка
С едно момиче се зарибяваме и май е време за целувка,но аз не съм се целувал досега,страх ме е,да не да не и хареса,да не стане .. 'та аз незнам какво да правя? Може ли да ми обясните (да ме светнете
) в това малко ?
бе я се отпусни, дали ще е с тая или с някоя друга, все трябва някога за пръв път да се целуваш. тренирай на ръката си.![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Единственото нещо е - да се отпуснеш, другото изведнъж става.![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Пиши в гугъл виж си намерил нещичко .А сега сериозно то се ще стане някога дали тия дни или по-нататък това без значение така че давай направо.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
И сега ни сподели че си на 24 да избиеш рибата във форума .
Bitch
еми най-важното е да си спокоен ... отпуснат и като се целунете леко и пускаш езиче и започваш да го движиш в устата й и се наслаждавай на удоволствието
П.П Аз познавам момиче което е на 14 и също не се е целувала ИЗОБЩО с момче ;дд а то е красиво ;дд просто стандартите й за момче са Невъзможни за постигане от мъжко същество ;дд
Ми пич оставяш я тя да води
Не е болка, все отнякъде трябва да почнеш. След първата целувка... може и ти да поведеш.
А ако си хитър, може да го изиграеп доста добре и да стане така че тя трябва да те научи. Я девойките във форума да си признаят колко им е хубаво ако трябва да научат някого как да се целува.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да бе, кеф.Първоначално написано от valdesbg
Само с второто момче (което учих), което много обичам и сме заедно в момента.
Ако си умник и чаровник - всичко ти е простено.
Не трябва да се стъписваш, даваш смело напред.
Оффтопик: Бтв, Валдес, цитирах те, защото видях , че имаме общ приятел във Фейсбук (Татяна Арнаудова) ^ Беше ми класна 2 години .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Точно!Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
![]()
![]()
![]()
![]()
това е сигурно 1 от малкото неща които са вродени в човека![]()
![]()
Недей да го мислиш толкова.. като настъпи момента ти сам ще се светнеш какво да правиш..![]()
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
http://vbox7.com/play:ed336aa2
имам оригинала, дето е 5 минути, обаче не може да се качи.. та "учи" се от това
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
[quote="YouDontKnowMe"]от къде сте?Първоначално написано от valdesbg
![]()
rofl
МА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ, БЕ?!Първоначално написано от LoveHurT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
всъщност няма нищо страшно етц
пия си аз и докато се усетя сме се налетяли, ма то алкохола ти дава павер
madafaka
Не трябва да се притесняваш.Не е трудно, остави я тя да те води първоначално.
![]()
абе според мене най -важното е да не се притесняваш ти ще си го усетиш как стават нещата особено като ти стане хубаво няма мн мн да се чудиш![]()
Глупости! В човек има вродени страшно много неща, но това не е от тях!Първоначално написано от Nakadah
Гаранция ти давам.
Това впечатление се създава, защото целувката не е табу като сексът!
Малките момиченца си се приготвят за първата целувка по 10 години. Мислят си простотии и такива...
Няма как да не се чувства като вродено.
a we ne se prittesnqvaii sa kat cheli koi znae kakvo e ceuni q tq she ti otvurne i tka.. nema ko ttolko da s epritesnqvash..;pp
lesbo0 wordss.. ;ppp