- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде най - често пазарувате дрехи ?
Ако съм пропуснала нещо, добавете го![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Само МолО признавам, но когато става въпрос за спортни стоки - Nike , но то пък си го има магазина в МолО.
![]()
To infinity and beyond.
Тука могат да отговорят само софиянци...
Е защо пък да може само софиянци..? да речем ако си от някой друг град където има мол.. да речем Варна.. (примерно) и аз само от Мола пазарувам, а спортна марка... влизам в всичките и от който ми хареса...Първоначално написано от bunnyskeleton
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Гласувах за мола, но често пазарувам и от други магазини по центъра, както и от пазара - там също има добри попадения, пък и са по-евтини. : ) Миналата година си взех един пуловер от пазара и тази година го видях същия в мола, само че в друг цвят и двойно по-скъп...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мол/Брейк Пойнт най често.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
най-често от моловетеиначе и от Витошка ,както и от спортните магазини , но зимата не ми се обикаля на студа по търговските улици
и най-доброто решение е мола
Обикновено от Мола, но често се случва да си харесам нещо от някой случаен магазин.
Аз пазарувам от там, където нещо ми хване окото!
От всички магазини пазарувам,зависи кво ми хване окото,иначе гласувах за Мола.
Първоначално написано от MegiBoOm
Първоначално написано от Djuff
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
+1Първоначално написано от MegiBoOm
И от мола пазарувам и от разни други магазинчета,навсякъде където ми хареса нещо![]()
+ 1Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
ZaicheNaXeroin
тъй като го няма в анкетата - Интернет (предимно)
ако ли не, когато ходя към Сф - мол, магазини.. а колко мразя да виждам хора с дрехи като моите не е истина..
особено като някоя притялка си вземе нещо след мен умишлено и каже ''ама ти кога си го купила" е не.. няма такъв яд
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
От къде най - често пазарувате дрехи ?
От мола
От спортни стоки като adidass, nike, esprit и др.
Магазинчетата по Витошка или от центъра
От скъпи бутици с маркови дрехи
E, тия последните ги има в мола.За мене няма отговор явно.
Aми най-често от Мола .. Най-удобно ми е да обикалям там, отколкото навън по улиците ..![]()
+Първоначално написано от LoveHurT
Аз пазарувам от най-различни магазини. Доста често тези магазини имат клонове в мола, така че...
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()