.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Моделин

Моделин

Продавам аксесоари от моделинн , надявам се да ви харесат

Това са висулките за герданчета

Тяхната цена ,а сега с малко по различен поглед

Сега и обеците :P

Ценичките им !

Сега малко по-отблизо !

Още по-отблизо !

Това е от мен надявам се да са ви харесали
    Само да допълна че ако има някой ако иска аз съм от софия и продавам само в софия защото немога да се ориентирам в сферата на пратките Благодаря ви за вниманието и чакам коментарчета !

Град
    София
    Ебаваш ли се ? За тея глупости надали някой ще ти даде повече от 1 лев на парче...А и темата не ти е в правилния раздел...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ебаваш ли се ? За тея глупости надали някой ще ти даде повече от 1 лев на парче...А и темата не ти е в правилния раздел...

има една мацка в раздела за продажби и ги прави уникално нещата...не се обиждай обаче твоите и без пари да ми ги дават пак не бих ги носила : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Темата не е в правилния раздел, а и цените са много преувеличени, сори, не стават ^^.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не струват ..

смешно е, когато хора без въображение се опитват да творят.
    ужасно смешно е, когато тези хора нямат и необходимата минимална сръчност за добиване на най-проста форма и чистота на материала.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    абееее що пишете глупости бе
    Мен ми харесват . Явно нямате пари и неможе да си позволите

Иначе към авторката..към Нова година може би ще съм към софия. ако имаш пиши;PpP
    Лелелеллелеле че си тъпаааа .. Нали коментарите са за мнение бе ? Всеки има право да каже каквото мисли .. А пък тези неща може да ги направи 5 годишно лапи, ами ходи си като клошарка, въпрос на избор е. ;]] И според мен всеки може да си го позволи .. в грешка си .. просто не всеки иска да дава пари за боклуци. )))))

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Град
    ...
    Явно нямате пари и неможе да си позволите

Не .. просто имам добър вкус ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    абееее що пишете глупости бе
    Мен ми харесват . Явно нямате пари и неможе да си позволите

Иначе към авторката..към Нова година може би ще съм към софия. ако имаш пиши;PpP
    Лелелеллелеле че си тъпаааа .. Нали коментарите са за мнение бе ? Всеки има право да каже каквото мисли .. А пък тези неща може да ги направи 5 годишно лапи, ами ходи си като клошарка, въпрос на избор е. ;]] И според мен всеки може да си го позволи .. в грешка си .. просто не всеки иска да дава пари за боклуци. )))))
    алооooooоо незабравимата ti да си чувала за стил към нещо. аз такива харесвам-такива нося! кво ще ми се обсняваш и ще кво да си купува и кво не
    хахаха ибаааси стилната дето ше си ;дд BOW! смешка )

Град
    ti si по голяма смешка със сигурност! С мен не може да се сравняваш знаеш че си мннн под нивото ми.. айде

Тука явно всички сме под нивото ти.. Пътя ))))))

Град
    ...
    ti si по голяма смешка със сигурност! С мен не може да се сравняваш знаеш че си мннн под нивото ми.. айде
    Интересно ми е с какво я превъзхождаш ?! С просташките си изцепки из форума, с неграмотното си писане.. ?! С какво ?! Отдавна мина тази модата някви пишлеменца да се праят на оборотни по форумите ..

Смешна си ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Интересно ми е с какво я превъзхождаш ?! С просташките си изцепки из форума, с неграмотното си писане.. ?! С какво ?! Отдавна мина тази модата някви пишлеменца да се праят на оборотни по форумите ..

Смешна си ...
    Мерси! Нали знаеш, всеки е мега обортония когато е скрит зад компоютъра ;дд

Благодаря за коментарите все пак нова съм в това и не твардя , че съм добра имала съм продажби и за това си мислек ,че може нещо да ви хареса и пак мерси за честните коментари

абе вие чувате ли се бее ... ?! Малко или много момичето се е постарал0 .. да наистина цените са малк0 преувеличени ама като не ви харесват за какво пишете излишни коментари и спорите .. Всеки има различен стил вкус и т.н. на няк0и тези неща им харесват .. За какво се обижадте кой смешен кой с вкус и кой без вкус... Момичето просто иска да пробва .. постарала се е .. Стига вече ...

Супер фен Аватара на gabi_94
    И си мислиш, че са за продажба? Никаква форма нямат. И аз правя бижута от различни неща, от моделин също правя разни дрънкулки и не си ги продавам, защото не мисля, че са кой знае какво... А твоите, с извинение, не приличат на бижута, а са просто някакви неща с неопределена форма. Все едно сестра ми, която е на 8 си е играла с пластелин. Не се обиждай, но за да тръгнеш да ги продаваш трябва още много да се постараеш.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Нещата са малко скъпи и е трябвало да ги изпипаш повече .
    Защо се нахвърляте така на момичето , постарала се е , направила е снимки и си е отворила тема с цел продажба на бижутата (не в подходящия раздел , може да се премести не е фатално ) . Щом не ви харесват , защо трябва така да я обиждате освен това каза, че е нова във форума никой не я поздрави с добре дошла
    Според мен , трябва да опиташ пак . Ако станат по-добре от тези ги пусни , но с по-нормални цени .
    "Не" се пише отделно от глаголи !

Град
    Where Nobody Knows
    ебаси тъпите сте, честно!
    момичето се е постарало да направи нещо, играла си е да го сътвори със собствените си ръце, без значение колко добре се е получило, важното е че все пак се е постарала...

аз също работя с моделин от личен опит мога да кажа, че не се работи толкова лесно с него.

айде стига със злобните коментари, кво като това е форум? трябва ли да се толкова груби...
    seem too close to be losin touch
    by givin in what am i givin up
    am i losin way too much..

^ и аз "работя" с моделин и как да кажа - доста е лесно, най-приятният материал за игра

^ да, но ако си нов в браша ;д не е мн лесно

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,цените наистина са преувеличени..
    А и наистина нямат никаква форма или пък на
    места,формата им е хипер крива,не знам как
    да ти го обясно,но и аз не бих дала пари за
    такива боклуци..

xxKiFlAxx - Ти сама си противоречиш,мила..
    Първо каза,че сигурно тези,които не са харесали
    не могат да си го позволят,а после казваш,че всеки
    има различен вкус и харесва различни неща..
    - Преди да напишеш/кажеш нещо,преброй на ум до 10
    и след това си помисли дали е логично това,което ще
    кажеш..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Стига сте се карали де...Момичето се е постарало...Направете вие по-хубави и тогава пишете.

абе, никой не й се "кара", че е мачкала моделин.
    имала е желание - мачкала е.

аз пък изпитвам непреодолима вътрешна нужда да посочвам абсурда, или в случая - прекомерно самочувствие на база... самочувствие?

//и, за да не бъда "затапена" с "направи по-хубави, пък тогава говори", ще сложа линк към първите си неща, с риск да ги видя повторени в най-кратко време в същия този форум.

Град
    Еми пък съжелявам, немога да си изкривя душата и да кажа, че е най-хубавото нещо, което съм виждала, факт е, че не приличат на нищо, всички го виждаме ..

Добре виж сега незабравима и другите който твардите че нещата са безформени !! Съжелявам тва съм направила А ги харесвам не мисля че нещата са ми боклуци засрамеъте се малко ок не ви харесват според вас са грозни но не са боклуци не бих казала на ничие изкуство боклук и кое по точно е безформено не разбирам .. Чета коментарите ви и не се обиждам защото си ги харесвам ..
    Вие просто си нямате друга работа иследите за различни коментари само и само да се заядете к'во вие сте най-великите така ли !!
    Вие имате лиу някво въбражение просто сте скучни за да ги мислите за грозни !

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от FunnubunnY
    Добре виж сега незабравима и другите който твардите че нещата са безформени !! Съжелявам тва съм направила А ги харесвам не мисля че нещата са ми боклуци засрамеъте се малко ок не ви харесват според вас са грозни но не са боклуци не бих казала на ничие изкуство боклук и кое по точно е безформено не разбирам .. Чета коментарите ви и не се обиждам защото си ги харесвам ..
    Вие просто си нямате друга работа иследите за различни коментари само и само да се заядете к'во вие сте най-великите така ли !!
    Вие имате лиу някво въбражение просто сте скучни за да ги мислите за грозни !
    Е извинявай ама са безформени.. само сандвича е хубав..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си