Кво било станало с "не, аз не се обиждам"...
Я си погледни пак на снимките отблизо - личат си следите от пръстите ти, абсолютно никна форма нямат, моля ти се... Като си ги пуснала тук, ще търпиш и критики.![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Да ще търпя критики защото искате да се заядете ли щото си нямате др работа не разбирам
Практикувай повече и ще успееш да продадеш нещо.Късмет.
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Благодаря ти много![]()
![]()
![]()
И на всички останали![]()
![]()
Цените са променени !!
Разбирам, че имаш влечение да правиш такива неща, но са ти нужни и опит и старание. Въпросът тук не опира до вкус на кой му харесва и на кой не, ясно се вижда, че не са равни, имат следи от пръсти и т.н. мисля че и ти сама го забелязваш. А и да, веднъж казваш, че ще търпиш критики и после ги успорваш, но има разлика между критика и мнение. Живеем в свободна държава и всеки има право на свобода на словото, мисля че го знаеш. И все пак мненията им са правилни, ако наистина си човек с вкус колкото и да ти допадат такъв тип джунджурийки не би казал, че това са хубаво изработени неща, всички го виждаме, просто го приеми. Това, че има човек който те 'защитава' - кифлата, тя винаги иска да се заяде с някой, тоест в случая с мнозинството, което е на мнение, че твоите изобретения не са хубави. Практикувай още и още и още и ще видиш как от само себе си ще ти стават.
А относно кифлата : Някой преди мен беше казал ' Дали нямам пари или просто съм човек с вкус'. Не си интересна на никой, не разбра ли вече, с детското си мислене, разбери, че не си принцеса и Вселената не се върти около теб.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз също като теб , миличка харесвам тези бижута . Адски сладки са .Първоначално написано от xxKiFlAxx
Айде пийс !![]()