- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бебе или брак? Кое ви плаши повече?
Това е онзи, който не искаше да прави секс с теб ако си без грим? Още ли сте заедно? Той май ти беше и първия, че май и последния. Айде че няма време, одъртяхте вечеПървоначално написано от krem4et0
Смятам брака е по-плашещ...
Преди по-остро реагираше, когато казвах това. Бях ти извадил думите от контекста и звучаха гадно. Без грим си изглеждала малка и се чувствал педофил
Натискай го да се жените, няма такова "рано е". Или те иска и те взема или не! Живи и здрави да сте![]()
тъщището
Определено детето ме плаши повече.
В такава възраст съм, в която не мога да си представя дали мога да поема отговорността за друго човешко същество. Време, грижи, възпитание, образование.. Напълно чужди са ми тези неща.
И спря да се върти за миг земята..
брак,но няма да се женя,за това проблема е решен![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
А пък аз лично мисля,че бракът не е нещо,от което да се плашиш..то не че бебето е деВсе пак бракът може да го прекратиш,когато си поискаш,но с бебето нещата стоят другояче,него не можеш да го зарежеш ,когато ти хрумне.Всъщност в нас си имам едно такова 2-годишно и не знам какво си мислите ама хич не е лесно да се гледа едно такова.На мен ми е тегаво при положение,че ми се налага да се грижа за него 5-6 часа седмично,а какво остава да го възпитаваш,да тичаш с него по болници недай си боже и т.н.Абе истината е,че почти при всеки настъпва един момент в живота,когато вече е готов за тези неща и не се плаши при мисълта за тях