znam che vseki si ima problemi v kashti,no az nai veche s bashta si,ta toi me nareche KURVA (( ta tova pravlilno li e no i takava da beh toi e dlajen da me podkrepa i naso4va kam pravilnoto a ne da me ubijda pred vsi4ki,kurva mi vika shtoto pri men idvali mnogo momcheta i az sam im pravila kefa sreshtu 10 lv,ima li akal a i taka sa mu kazali komshiite kak moje da vqrva na tqh a ne na men??? a i tezi momcheta koito idvat sa samo trima i to samo priqteli s nito edin ot tqh ne samse celuvala a kamo li sex a drugite koito sa idvali tova sa ot interneta.S nishto ne sam mu pokazala che sam takava ama az daje ne piq ne pusha ne izlizam navan tai kato chasa mi e 20.30 vecherta predstavqte li si na 18 godini do 21.00 nai kasno ta tova e sram i rezil ,ne me puska navan i zatova sam imala samo 2 gadjeta v kashti chista gotva no kakvo da napravq che v uchilishte ne vsichko mi e 6 a imam i 4-ki vednaj kogato otnovo sporihme mama se razplaka i mu kaza kak mojesh da mislih dashterq si za ulichnica tq e tolkova krotka idi i vij drugite deca kakvo pravqt -ne6tastnik toi togava udari mama razplakah se i poluchih kriza toi e sashto taka alkoholik i svarkadjiq,ne go ponqsam e obicham go no po drug nachin iskam da e v chujbina i chat pat samo po telefona da go slusham,govorili sme mnogo po tazi tema ama toi sled minuta dve zapocva da vika vednaj doide da mi se "izvini" dade mi 2 lv i vika sorry,a az az da ne sam prodajnica ta mi davash tezi 2 leva i toi kaza ako iskash... vinagi iska da mu sluguvam a mnoo mu puka che imam za uchene ili neshto drugo pisna mi kajete mi kakvo da pravq s nego,ne iskam da bqgam ot nas zashtoto shte mi e gadno za maika mi a toi e sposoben da q ubie i posle nego si da se samoubie dori mnogo pati ni go e pokazval kato e vadil noj za da zakoli mama i toi e zastaval do prozoreca gotov da se hvarli -nie sme na 8 etaj,kak li ne sme vikali sas brat mi ot strah chudq se mama kak go e iztarpqla a za razvod i duma da ne stava,i da izbqgame toi shte navredi na drugite blizki i baba koqto mu e maika i mnogo q obichame a i nqmame pari za vzimane na nikakvi merki... neznam mnogo sam obarkana ponqkoga sam mislila da se samoubiq no me e strah;(
zashto imam takav ujasen "BASHTA" ??? ( molq vi kajete kakvo da pravq