- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да си мисля ?
Такам , значи аз съм на 15 и си харесвам едно момче,което е с две години по-голямо от мен , т.е на 17 . Виждаме се само в четвъртък, докато играем ФВС заедно с неговия клас . И тогава играем заедно с него (аз и той сме в един отбор ) ии той всякви признаци ми дава . Вика "са ако направиш добре сервиса ще ти дам мн целувки " :P... ии т.н .. Но не знам защо ми се струва ,че той не прави само с мен така , т.е че е бройкаджия и сваля момичетата само за кеф . Не знам защо така мисля,но просто така ми изглежда ... Как мога да разбера дали наистина е така ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Повечето момчета на тази възраст се заиграват така. Особено със "зайчетата". Може да си му симпатична, но нищо повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Охх , ами не се знае . Опитай се по някакъв начин да му подскажеш,че го харесваш,намери му скайп, пишете си и т.Н .И си мисля,че не го познаваш,така че се опитай да го поопознаеш и тогава да действаш . В никакъв случай не прибързвай и не се влюбвай , защото може после да ти разбие сърцето , ако е имал само симпатии . А може пък той да не прибързва,защото иска да те опознае също .. знам ли ... Успех все пак и казвай какво става![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Не се знае какъв е поразпитай тук там някой и си направи извода...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ако дойде при теб и поиска да излезете,тогава приеми,но ако просто така си говори-изчакай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисли си че трябва да го опознаеш повече...не може да съдиш хората без дори да ги познаваш,сещаш се.. успех!![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Определено има симпатии, но не си набивай някакви фантастики в главицата. Има вариант наистина да е вярно това, което казваш - че е бройкаджия. Наблюдавай отношението му към другите момичета, поразпитай някоя приятелка и ще разбереш дали съмненията ти са основателни.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Моля се да е просто шега..Първоначално написано от Ssummerjam
Ти ако се впечатляваш от всеки симпатичен, който те "закача", си си ебала майката. Едва ли го намираш за толкова интересен...
Щом ти се струва така, значи е такъв. Довери се на интуицията си, тя никога не лъже!![]()
<<>>
Първоначално написано от AnzaRe
Точно ! Избери си едно от двете и деиствай !Първоначално написано от MissDeadly