.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на bet3to

Съветче за РД =)

Такаа ... искам да си празнувам РДто някъде в някое заведение - не вкъщи.Въпроса е ще поканя само деца от новия клас, с които много не съм се опознала. Вече съм намислила 5, които със сигурност ще поканя, обаче се чудя за още две момичета, с които не общувам много, но понякога си говорим (рядко), Има още едно ОБАЧЕ - ако тях ги поканя трябва да поканя и техните две приятелки (пак от класа), но с тях изобщо не контактувам. Мислите ли, че ако ги поканя ще дойдат - или пък обратното , ако не ги поканя да се разсърдят. Искам да има повече хора, за да създам приятелство не за друго.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Покани само хора, с които би се чувствала добре и с които ти е приятно да контактуваш. Не се натоварвай с мисли кой ще се обиди и т.н. Това е твоят ден - важното е на теб да ти е добре.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Покани само хора, с които би се чувствала добре и с които ти е приятно да контактуваш. Не се натоварвай с мисли кой ще се обиди и т.н. Това е твоят ден - важното е на теб да ти е добре.
    Да така е, обаче в класа сме разделени на групички - имам в предвид примерно едната групичка е 4 момичета и рядко контактува с другата. Целта ми е да се съберем всички да сме си единни - не да се делим кат някви непознати

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако си мислиш, че с една покана за общо парти ще ги накараш да се харесват и сприятелят, се заблуждаваш. Може да опиташ, но рискуваш и на рожденият ти ден да са си така на групички и ти да се чудиш как да им угодиш на всичките. Като резултат вместо да си прекараш добре на собствения си рожден ден ще изхабиш куп нерви опитвайки да направиш всичко "както трябва", за да се хареса на всички. Остави сближаването на "двата лагера" за някое излизане с класа, екскурзия или нещо такова.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ако си мислиш, че с една покана за общо парти ще ги накараш да се харесват и сприятелят, се заблуждаваш. Може да опиташ, но рискуваш и на рожденият ти ден да са си така на групички и ти да се чудиш как да им угодиш на всичките. Като резултат вместо да си прекараш добре на собствения си рожден ден ще изхабиш куп нерви опитвайки да направиш всичко "както трябва", за да се хареса на всички. Остави сближаването на "двата лагера" за някое излизане с класа, екскурзия или нещо такова.
    Офф, незнам и аз има още две седмици дано го измисля...

мм покани само ваща си групичка

Цитирай Първоначално написано от antoaneta1992
    мм покани само ваща си групичка
    Е, ако е само наща ще е тъпо , ще сме малкоо - по добре повече

Щом ще е тъпо само вашата групичка, нека всеки един си доведе по още един.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Да така е, обаче в класа сме разделени на групички - имам в предвид примерно едната групичка е 4 момичета и рядко контактува с другата. Целта ми е да се съберем всички да сме си единни - не да се делим кат някви непознати
    Щом целта ти е да сте единни - ок, но нека това не се случва на твоят ден.Постъпи егоистично и покани тези, с които ще си направите кефа.Защо трябва да мислиш за доброто на целия клас, когато ТИ имаш празник !?Аз не бих го направила на твое място, но ти си решаваш.
    Big or small, lies are lies!

Рожденя ден мина и никой не дойде

Никой!?

Никой,абсолютно никой?!

.... кооооооооофти, много кофтииии... сорийй ,,, тряяше да ме викнеш мене, азз щях да дойда, тея тъпаци от твоя клас, ако дори и да не искат да дойдат, поне от хорски срам, ще те уважат ....

Много гадно ми станаа амаа .....

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Ти не се реши кого да поканиш или.. никой не те уважи?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си