.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Странен проблем :S

Здравейте, не знам дали темата ми е за този раздел точно, но имам проблем, който ме притеснява. От около месец много често уринирам, през 30 мин някъде и ми се ходи до тоалетната. Отидох на лекар и ми казаха, че имам цистит,пих хапчета и ми мина долу горе, но спрях хапчетата и пак започна. Но най-странното е, че когато съм в нас не ходя толкова често, но изляза ли навън и просто не издържам. Мислите ли, че проблема може да е на психологическа основа много е неприятно.
    Предварително благодаря на тези, които отделят време да прочетат темата ми и да ми помогнат

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом лекар е поставил диагноза ние няма как да я оспорим. Отиди пак на доктор и кажи, че проблема с честото уриниране продължава. Може да ти назначи по-добро лечение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен
    Град
    Бургас
    А какви лекарства ти беше изписъл лекарят?
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Ципрофлоксацин и Нолицин. Естествено, че пак ходих, но ми казаха, че трябваше да ми е минало и уролог ме гледа на ехограф, но миналата седмица вторник до неделя бях с бъбречни кризи, казаха, че имам пясък или камъче и за него ми предписаха лекарства и казаха, че и от това може да е. Предписаха ми Роватинекс, но и от него не минава :S

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    За камък в бъбреците съм чувала, че чая помага..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Разучи из интернет и се конслутирай с професионален лекар.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    да не е някаква настинка или възпаление на пикочните органи ....

Мега фен Аватара на Sisito941
    И аз имах подобен проблем в началото на тази година..топлих си краката в леген с гореща вода,пих чайчета и за 2-3 дни се оправих..Ама моето беше настинка..за твоето не знам..може да пробваш това с легена и горещата вода 3-4 дни и да се оправиш
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
    Ципрофлоксацин и Нолицин. Естествено, че пак ходих, но ми казаха, че трябваше да ми е минало и уролог ме гледа на ехограф, но миналата седмица вторник до неделя бях с бъбречни кризи, казаха, че имам пясък или камъче и за него ми предписаха лекарства и казаха, че и от това може да е. Предписаха ми Роватинекс, но и от него не минава :S
    Ако искаш мой съвет пиши ми лично имах същия проблем само един лекар ми помогна много болки имах и от април нищо миняма да чукам на дърво.Всякакви лекарства пих нищо не ми помагаше.....
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=377984

Виж тази тема там съм писала много за цистита,и аз съм така.Не е на психологическа основа,а просто е доста остър и влушен цистит!И аз пих ципрофлоксацин и само той ми помогна+постоянните чайове и течности!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ами като спиш ??

в училище кажи речи всяко междучастие ходя или по някой път в часовете и така :X а като спя пък не ми се е случвало да ставам, чак на сутринта ходя, това е странното, според уроложката това е така защото се затоплям

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
    в училище кажи речи всяко междучастие ходя или по някой път в часовете и така :X а като спя пък не ми се е случвало да ставам, чак на сутринта ходя, това е странното, според уроложката това е така защото се затоплям
    ти си добре..ами мен като ме е срам да кажа като ми се ходи
    мннн е сложно при мен
    срам, не срам казвам, иначе трябва да се стискам на мене в четвъртък и петък ми мина уж и днес пак всяко междучастие

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Това, че се затопляш и се успокояваш е вярно. Човек ако е нервен или му е студено му се пикае, не при всички хора, но при някои, включително и мен е така. xD
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    ForSaken city (:
    Консултирай се с компетентни хора.

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Консултирай се с компетентни хора.
    Консултирала съм се вече. 1 седмица бях в болницата с пясъци в бъбреците, гледаха ме 100 пъти на ехограф и нищо, на психическа основа било :X

Проблема не минава, пих Монурал и пак нищо, когато съм на училище едвам издържам 2 учебни часа, но в нас издържам 3-4 часа без проблем :X на психическа почва ли е това

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не се стресирай толкова.Мисля че ако бъдеш по-спокойна ще се оправиш.Щом специалистите са ти казали ,че е на психична основа,възможно е да е така.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

А някой може ли да ми каже някакви "упражнения" за отпускане на мислите

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Спорт,учене,излизане с приятели,танци,повече забавление,филми,свирене на инструмент,рисуване и др. .. всичко без депресиране и стрес.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си