- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обърквация
Малко съм объркан.. има едно момиче от съседния клас, което не съм сигурен дали ме харесва или не.. Преди около 2 седмици като си вървях по коридора я загледах, видя ме, и тя почна да ме гледа в продължение на сигурно 5 сек.. От тогава почнах да минавам доста по - често покрай стаята й, за да я видя.. В периферията си виждам, че когато мина покрай нея почва да ме гледа.. Преди седмица, когато тя и приятелките й минаха покрай мен и още един фр., те почнаха да се хилят, а тя дори не ме погледна.. Преди 2-3 дена пък като си минавахме покрай стаята (отново) тя и още една нейна приятелка като видяха, че идваме и се затичаха към парното и почнаха да се смеят.. Днес пък като ме видя, че минавам прегърна някакъв пълен загубеняк, след което просто нищо не направих, а подминах.. По - късно се видяхме пак в даскало, но на различно място. Тя играеше със същия идиот тенис, а аз не си свалях очите от нея.. Видя ме, че седя там и отново не ме погледна.. Чудя се дали иска да ми покаже, че не ме харесва или?
п.п Също така съм се чудел дали не харесва момчето, с което обикновено се разкарвам, но той си има приятелка и мисля, че тя знае..
По-скоро е забелязала, че проявяваш интерес към нея. От там са кикотенията и шушуканията с приятелките. Закача се с другото момче пред теб, за да види реакцията ти. Лапешки работи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
10 клас, а лапешки.. също така си мисля, че може да е подигравателен смях..
Сега ще ти кажа,каква е работата.Първо-забелязала е че я гледаш.Второ-споделила е с приятелките си за теб.Трето-смеха може да е по две причини:
-защото те е харесала и е срамежлива
-защото е разбрала,че я харесваш,а тя те мисли за ЗЛЕ.
Относно онова момче иска да ти види реакцията.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
добре, защо иска да ми види реакцията, ако не й пука за мен, ако ме мисли за зле? или просто преценям нещата грешно, може би не й е пукала за реакцията ми? и не виждам никаква причина да ме мисли за зле, а и изобщо не ми изглежда много много като срамежливо момиче..
За да се забавлява? Като демонстрираш, интересн към нея повдигаш самочувствието й. Даже да не те харесва на нея й е приятно, че ти я харесваш. Жени, колкото и да ти обяснявам няма да ни разбереш![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
wow, егати тъпототията..не мисля, че се нуждае от повдигане на самочувствието.. струва ми се доста смешно, да прегърнеш някой, който не харесваш (предполагам..90% сигурен съм, че не го харесва), за да видиш реакцията на някой друг, който не харесваш.. sigh.
добре, защо иска да ми види реакцията, ако не й пука за мен, ако ме мисли за зле?
интересно и е какво ще направиш,после ще го сподели с приятелките си и ще те обсъдят
или просто преценям нещата грешно, може би не й е пукала за реакцията ми?
еми зависи,дали й пука за теб или не
и не виждам никаква причина да ме мисли за зле
всяко момиче харесва различен тип момчета,ноже да не си нейн тип или пък да не те мисли за осбенно красив
а и изобщо не ми изглежда много много като срамежливо момиче..то и аз не изглеждам срамежлива,ама ако наистина някой ми хареса ме хваща срам,така че не можеш да прецениш,без да си говорил с нея
мхм, интересно. ще видим как ще се развият нещата.. добра идея ли е просто да спра да мисля за нея? смисъл да не обикалям около нея толкова често, като я видя да не й обръщам внимание и от там да преценя дали има нещо?
еми единия варянт е този,а другия да се запознаеш с неяПървоначално написано от eziobg
да, много ясно, че съм мислел да се запозная с нея, даже бях уредил един фр да ни запознае, ама след като се замислих не ми се стори като добра идея.. не искам да се изложа и да ме отреже яко.. доста кофти ще ми стане, така че просто ще се държа нормално, никакъв интерес..
Сори но не се сдържах. Абе колега по-горе пишеш че не си виждал причина онова момиче да те мисли за "Зле" а сега сам се издаваш колко си зле. Не бил искал да се изложи и за това ще се прави че не проявявал интерестъжно ми е за теб колега това само някое дете 7 8 клас може да го каже или в другия случай човек който няма капка самочувствие в себе си . Истинския мъж (момче) на място който има самочувствие че не е "Зле" няма да реве като някоя 7-моклсасничка "страх ме е да не ми наранят чувствата " а ще иде да се запознае с нея ще я покани да излязат и да става каквото ще.
![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Само с гледане нищо не става. Иди се запознай с нея и я покани на кафе ... Може да си вкарваш някакви филми просто![]()
кфо като си 10 клас... тя мое да е с мислене на 5 клас
и като гледам.. май е така..
а ти не стой като пън.... ами направи нещо.. заговори я и така![]()
Според мен е срамежлива и незнае какво да прави и се доверява на приятелките си, а и може смехът също така да бъде подигравателен. С две думи върши - лапешки работи![]()
<<>>
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не, нищо не иска от теб, по-скоро само ти искаш нещо от нея!Естествено е, ако някой впери поглед в теб да го изгледаш и ти. А и умишлено я следиш, така че нима очакваш, че няма да те забележи? Или имай смелост да я заговориш, или още малко зяпане и ще си развалиш шансовете.
![]()