Малко съм объркан.. има едно момиче от съседния клас, което не съм сигурен дали ме харесва или не.. Преди около 2 седмици като си вървях по коридора я загледах, видя ме, и тя почна да ме гледа в продължение на сигурно 5 сек.. От тогава почнах да минавам доста по - често покрай стаята й, за да я видя.. В периферията си виждам, че когато мина покрай нея почва да ме гледа.. Преди седмица, когато тя и приятелките й минаха покрай мен и още един фр., те почнаха да се хилят, а тя дори не ме погледна.. Преди 2-3 дена пък като си минавахме покрай стаята (отново) тя и още една нейна приятелка като видяха, че идваме и се затичаха към парното и почнаха да се смеят.. Днес пък като ме видя, че минавам прегърна някакъв пълен загубеняк, след което просто нищо не направих, а подминах.. По - късно се видяхме пак в даскало, но на различно място. Тя играеше със същия идиот тенис, а аз не си свалях очите от нея.. Видя ме, че седя там и отново не ме погледна.. Чудя се дали иска да ми покаже, че не ме харесва или?
п.п Също така съм се чудел дали не харесва момчето, с което обикновено се разкарвам, но той си има приятелка и мисля, че тя знае..