- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче към момичетата
та въпроса ми е към момичетата какво ще кажете за целувките по врата възбуждат ли ви или точно обратното
I feel so much better now when youre gone forever
ясно но само врата или и другаде смисъл пак в областа на врата...чувал съм че момичетата обичат да ги целуват и нагоре в обаста към ушите
I feel so much better now when youre gone forever
многоо ме възбужда,също и по коремчето и по ...))
kiki1991 аххх тии мръсницаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Аз пък обичам да ме целуват по краката, ама така да ми олизват целите пети, да ми остъргват сухата кожа по стъпалата със зъби, обичам мъжко езиче между пръстите на краката си. Уникално е! А най-яко е, когато ми гризят ноктите!!! ООООО, кеффффф!![]()
ами няма да се почувствам зле в некакъв случай..Та кой бяга от хубавото само това ми кажете бе хора?!
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
До сега не съм срещала човек, който не харесва целувките по врата.. Че и не само там..
Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Аз лично много обичам да ме целуват по врата и зад ушите...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
iffey, трогната съм! Нямаше нужда да ми пишеш рождения ден в подписа си :D
По темата - Обожавам, не само там от моето моето момче всички целувки са вълшебни! :-)
хехе защо мръсница...има ли жена или мъж да не обича тези местаПървоначално написано от Bastard
))
Първоначално написано от letmetellyou
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Определено, но други места обичам повече...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
мии да азз пъкк обичам повече да ме галятт по тялото !![]()
По врата и както езиче в ушенцото ми действа не възбуждащо,а направо умопомрачително.Първоначално написано от killerlooper
Обожавам ги !! Дори ме възбуждат![]()
Първоначално написано от kalpazankata17
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
още малко и ще ги питаш дали харесват целуването въобще, подаръците, шопинга, малките пуделчета, разни странни плюшени животни, казващи "а лав ю" и т.н.Първоначално написано от killerlooper
мииииии не човек, не ги кефят... пф
Целувката по врата и нещо уникално ... Страшно много ме възбужда, направооо полудявам!!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
дам .. но зависи и от целувката. Трябва да го направиш бавно и с желание.![]()
дано на други места ще е много по добре ..
![]()
![]()
Гледайкu те, uзнuкват два въпроса - къде е замuнал цuрка u защо са те оставuлu??
..
Направо ме подлудяват ...![]()