- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Запек!Помогнете!!!
Знам,че това не е правилният раздел,но е наистина спешно.
Имам запек и не мога да се изходя вече 10 дни (понеже ям сухи храни ).Усещам тежест в стомаха,а не мога да се изходя и е ужасно.Купих си зелен чай ,който е с разхлабващо действие.Изпих един,защото пише ,че трябва да се пие по 1 на ден.
Минаха повече от 15/20 минути,но действие няма.Някой знае ли кога ще подейства? И ще ми навреди ли ,ако изпия още един.
Помогнете!Чувствам се ужасно![]()
Английска сол (много силно разхлабително). Има го в аптеките. Ще ти помогне по-бързо от зеления чай, но внимавай да не прекалиш, че после няма да можеш да излезеш от тоалетната.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес няма как да купя тази сол,доверих се на този чай.Ще има ли странично действие ако изпия още 1 ?
Едва ли ще има странично действие. Но изчакай поне 2-3 часа. Ако и тогава няма подобрение пий още един.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря ти ^
Току-що изпих втора опаковка.След колко време ще подейства това чудо?Някой има ли представа?
Едва се търпя така.Пълна с боклуци се чувствам![]()
Оправи си хранителния режим![]()
+1Първоначално написано от van1
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Има и едни шоколадчета, продават се в аптеките.
Не знам, защо си писал в този раздел, но все пак.
Не очаквай чая да те прокара бързо..и нищо няма да ти стане и 10 да изпиеш.
Ако искаш бърз резултат ти казаха решенията - английска сол или някакво друго фармацефтично разхлабително като Дуфалак например.
а леле майкоако искаш бързо действие си пупи английска сол или шоколадчета Комфорт (има ги в супермаркетите), почни да пиеш повече вода и яж плодове и зеленчуц
![]()
"Бавно се точи л*йното из тесния гъзззз, бърка човека помага си даже със пръсттттт"![]()
Just in case, man![]()
"Сери, сери, ако щеш гъза си съдери. Спокойно брой си ти лайната, които като прежда гъза ти къдрави нарежда"![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
вземи си цигари, кола и баклава. Сериозно - колата е газирано, а цигарите отрова.
И ходи на лекар ако не те прокара до час след колата и цигарите.
Иначе според мен лъжеш. 10 дена - да бе да![]()
Иди на лекар.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Благодаря на хората,които ми отговориха сериозно.
Английската сол помогна,макар и съвсем малко.Сега съм по-добре.Темата може да се заключи.
Заключвам.
"Талантите" да внимават!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!