.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin

възможно ли е изобщо ?

чудех се може ли от черна косата ми да стане тъмно кестенява ?
    от една година се боядисвам гарваново черна и искам малка промяна .. само че как ще стане тъмно кестенява като изключим варианта с обезцветяването , защото адски мн ще изгори?
    и преди съм се пробвала - нищо не стана,само дето ми взеха 150лв за нищо
    ако имате някакви идеи с радост ще ги чуя

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Лично не мога да ти кажа нищо но мога да ти разкажа за моята братовчедка. През лятото тя беше в чужбина, косата ѝ е същата, чисто черна, но тя не се боядисва. Върна се доста тъмно кестенява, но промяната беше налице, каза че се е боядисала с обикновена боя - наистина много ѝ се омекотиха чертите на лицето, попринцип тя си е с тъмна кожа и така ѝ отива още повече.
    Само да те попитам - естествения ти цвят какъв е? Ако е по-светъл има ли шанс да оставиш черното да избледнее, ако те е страх дали ще ти хване боята?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

естествения ми е кестеняв (с цвят на млечен шоколад - нито тъмен ,нито светъл) няма да мога да я оставя да израсне ,защото косата ми е дълга и ще стои смешно половината кестенява а другата половина черна а не искам да я режа . иначе няма да стане и това с боята .. толкова много време съм я боядисвала всеки месец гарваново черна ,та даже и със син оттенък че никога няма да се махне тоя цвят

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Риска на професията,както казва една позната
    Друга боя няма да ти хване,освен ако не се обезцветиш преди това.
    Ако искаш пробвай с оцветител.Спираш с боята и караш само на оцветител,докато не ти израсте косата,нооо не гарантирам,че ще се получи ... И все пак нищо не ти коства да опиташ

имам същия проблем, мойта коса принципно е много тъмно кавява, но от 2 години я боядисвам черна. питах насам натам и ми препоръчаха някакъв балсам, които отмива цвета на боята, но в никои магазин не го намерих в наличност. този балсам не изтощавал толкова много, като ми казаха че за да отмие черната боя трябва поне 2 пути да се изкъпеш с него и след това чак след седмица най-рано да се боядисаш в какъвто цвят искаш. аз го търся още, ако го намеря пак ще пиша

мойта е достатъчно изтощена и едно обезцветяване просто ще я довърши а тоя балсам при мен няма да помогне 100% тя не е просто черна !! на слънце има един сив оттенък ,даже на места синее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си