.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Mомичето от съседния клас-продължение

Здравеите,преди 1-2 дни отново писах във форума и наистина ми помогнахте (благоадаря на всички).И така снощи си писахме,днес на училище се засякохме по коридора,казах и здрасти,но не бяхме сами и неможахме да завържем раговор.И така сега пак си пишем,но тя започна да осеща за чувствата ми към нея.И така пак се обръщам към вас за съвет.Благодаря на всички които ми помогнаха и ще ми помогнат

Град
    София
    Къв съвет искаш ? Действай!Положението може да остане същото или да станете гаджета-ти избирай!

Град
    Plovdiv майна
    Неразбрах за съвета но ще ти кажа, че нетрябва да бързаш първо се опознайте по добре и когато си 100% сигурен и казваш!!!!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Къв съвет искаш ? Действай!Положението може да остане същото или да станете гаджета-ти избирай!
    Извиняваи,какво имаш предвид под това "действай"?

И да не е редно да довършвам чужди мисли..., под това да действаш има предвид да я сграбчиш/ощипеш за гъза.

И нека и аз довърша чуждата мисъл.
    Под това да действаш има предвид да я сграбчиш/ощипеш за гъза и по този начин да прецакаш всички шансове да ти каже даже "здрасти".

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    И да не е редно да довършвам чужди мисли..., под това да действаш има предвид да я сграбчиш/ощипеш за гъза.
    Заради едно такова "ощипване" пратиха молба до директора.. :Д,както и да е а и момичето не е такова да и кажеш 2 приказки и да почнете да "ходите".Иначе нещата с нея потръгнаха за сега.

Град
    blagoevgrad
    0ogoworette si sreshtta za da ste samo0 dwamata... i tto0gawa deistvai.. ;ppp
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А като не е сама проблем ли е да размените няколко думи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си