- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МОмичета ДАйтЕ МНЕНИЕ ! :)
Момичета обичате ли МОмчета с Бели дънки и Харесва ли ви аксесоара ШАЛ зА момче ? Искам вашето мнение че .. гледам по форума половината харесват половината не..! Дайте един вот в анкетата[/code] и обосновете отговора си!![]()
![]()
важното е ти да се харесваш;
//това е истината за живота, приеми я сериозно:Д
шалът е прекрасен аксесоар, но и все по-модерен, което го преекспонира по един досадно блудкав начин;
за дънките не знам, аз съм по-класически настроена:Д
поетът е казал - както ви се харесва;
Момче с бели дънки - FAIL! and gay!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
![]()
момче с шал
![]()
бели дънки
![]()
олеле майко
![]()
![]()
майко да ни чуват
![]()
Като видя момче с бели дънки и шалченце и започвам да се оглеждам... за гаджето му... Пешо...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Момче с бели дънки е гейско. Но какво е гейското на шалчето, а? то зависи и от шала... Например, този филм дето го дават по бтв от 3:30 има един дето носи некви шалчета и му седи много готино.
Така, че недейте да се правите на интересни.
Първоначално написано от FuckedUp
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Але,ази да ви питам като сте много умни,айде за дънките да,гейско е,но за шала сега като стане -5 градуса с кво да ходя?С реутан на главата ли?
пише се реотан...
И да не си някоя лигла, ще му е студено на нежното вратленце... лигави истории, ех че няма казарма вече, да висим кой от вас ще ходи със шалче зимата...
Относно дънките има хора, на които в комбинация с други дрехи им седи добре (приличат малко на хипита от 60те )
П.п. Както казва Беър Грилс- Когато ви е студено зимата, направете двеста лицеви опори и ще се оправите![]()
НЕ!![]()
![]()
![]()
Зависи от стила на човека! На някои им отиват, на някои- не! Аз познавам едно момче, което има едни бели дънки и си му седят много яко заедна с черен анорак и черни кецове! И изобщо не мяза на гей! Така че, аз съм за.
Но пак казвам, че си е строго индивидуално.
П.П. По- глупава тема не ви ли дойде на акъла да напишете?!![]()
Не знам толкова тъп си станал когато си се родил или си деградирал в последствие.На големият мъж ми се правиш във форумите,ама май на мека китка смърдиш.Не само ти си гледал Дискавъри,но си първият който дава такива тъпи примери с Грилс,човека е бил в англииските спецчасти,а ти си бил в на майка си аналната кухина.Като ми е студено ще си слагам каквото си поискам на врата,все пак не всички имат 50кг. телесна мазнина околко гушата,като теб.Първоначално написано от muscle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо много се засегна, още нещо присъщо за жените![]()
![]()
Внимавай какво говориш момченце/момиченце, една истинска дама не говори тъй![]()
Първоначално написано от qsiii
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Нещо мнго си дъхан недоклатен педал.Аз не се засягам,само посягам и казвам как стоят нещата и такива неподготвени тъпунгери като теб да не се изказват.Първоначално написано от muscle
Муахха аз на 0 градуса излизам по тениска (или по тънка риза), а тоя на 5 градуса му е студено на врата![]()
нещо се обърка майПървоначално написано от Remixa92
Иди се скрии в кучи гъз бе лапе.Излизаш ти.Първоначално написано от Pa3yMeH
Големите рамбовци се изкарахте тука.
Белите дънки, става ,но на мен ми харесва само с черна тениска или риза ... top ^^ ама аз за шала не съм съгласна... gay...![]()
My friend: Do you believe in second chances?
Me: No. I believe that life sucks...And then you die.
Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.
Omg, кво ми се правите!? "От студ умри, гъзар бъди" ебати простите сте, за белите дънки, да гейско е ама примерно да носиш четен шал не е.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Първоначално написано от Eliii
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
А ти да не си и ти МуМчИ??TheLoser
МнОгУ ХъРеСвЪм МуМчИ с БйЕлИ дЪнКи и РоЗиВа ТеНиСкЪ!![]()
Бели дънки .. изискват много специален тоалет, за да стоят красиво на момче. А за шала САМО АКО Е ДЕБЕЛ ВЪЛНЕН ЗИМЕН ШАЛ !!!!! Ако е от платнените, не, не, не, не и пак НЕ!
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.