- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon Professional Clear Skin ?
Спешно ми трябват отзиви за тези продукти.. http://www.prlog.org/10320212-avon-c...earer-skin.jpg за това става въпрос.Състои се от маска за дълбоко почистване,тампони напоени с салицилова киселина и антибактериален лосион за ежедневна употреба.В комплект са за 18 лв. но не искам да рискувам след като може да си взема нещо по-добро за тези пари..като цяла не съм много доволна от нещатата на Ейвън за това се допитвам до вас.Моля всеки който знае по нещо да каже..спешно е!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ползвала съм го този комплект и наистина има ефект,но жертвах доста от тена си заради пилинга така че си помисли.Ако намериш нещо , за което има повече мнения по-добре вземи него![]()
Ама това не е ли за по-възрастна кожа?![]()
Оф ква глупост написах....Имам предвид за по-възрастни!
Не,сменили са опаковкатаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
ми нз.,.защо да е за по възрастни?
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Защото принципно Ейвън си имат таива други продукти, но за тийнейджъри....
ами това е точно на другата страница след тея ''тийн'' и все още се чудя..ако ги взема по отделно едно е 8,90..тоест 8,90 + 8,90 + 8,90 = 26.70... а в комплект 18 лв.абе май ще ги поръчам ама малко не ми се дават![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
За почистване..акне,черни точки..за проблемна кожа
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз не мисля,че ейвън е точната козметика за това.Имала съм техни продукти от серията и ефекта беше нулев.
По-добре си вземи медицинска козметика.Гарниер също е хуабв.В момента съм с това измиващото,което може да се ползва и като маска и съм доволна![]()
Точно това имам и аз предвид..нямам много доверие на Ейвън а за кажи речи едно 20 лева мога да си купя няколко лосиона на Герниер.Попринцип кожата ми е нормална..пъпки ми излизат понякога..но когато излязат стоят 1 месец..и белези оставатискам нещо за почистване в всекидневието..
А като се замисля дали 'салициловата' циселина няма да ми изсуши кожата ??
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
мога да ти кажа от личен опит ,че са страхотни) лицето ми се изчиства мн хубаво от пъпки след като се мажа с
![]()
Hostis Honori Invidia