- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-хубавите неща от гризки с изненади
снимки на неща които са ви се паднали от гризки с изненади и сте доволни(гривни,гердани,пръ тени)Надявам се темата да ви и бъде интересна!![]()
Честно казано такива гризки не съм си купувала от 5 клас + че в тях се падат най-големите китайски боклуци, които никога не бих носила![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от cherrygloss
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Когато бях на 5-6 в кварталния магазин бяха докарали едни такива много големи пакети и си бях купила 3 и в тях имаше потници![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Сигурно от 10 години не съм си взимала подобни неща. Помня, че се падаха някакви грозни гривни от обикновен ластик и пластмасови бели топчета. Кичех ги по котката :Д
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
именноПървоначално написано от December
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Какво е това гризкиИначе си спомням, че съм яла гризли, ама гризки не съм
![]()
![]()
![]()
Има предвид пръчки... Lucky BoyПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
или Girl много помня... имаше едно много готино герданче със стъклено мече което докато го хванах се скъса
Made in china
![]()
![]()
и да не кажете нещо, че това е лапешко (то е така де) - всеки може да си купи такива глупости няма значение на колко е...... когато съм навън с приятелки се лигавим и си взимаме такива глупости
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥