.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Май няма любов, а?

Здравейте, познавам се с едно момиче, писали сме си, излизали сме на кафе, просто не съм срещал такова момиче като нея. Бяхме говорили, тя знае, че я харесвам, но в последно време като я карах да излизаме някъде, нещо не искаше. Питам я какво ще правиш, тя ми отговаря: ще излизам, може да каже ела с мен, примерно. И по едно време аз вече престанах да говоря с нея в университета, не й обръщах внимание, само по скайп и пишех. Говоря с едно друго момиче, тя го вижда това и може би се дразни, че не обръщам внимание на нея. Просто не знам какво да мисля, не мога да я разбера. Следи ме с поглед, интересува се какво се случва с мен, а като натисна повече, нещо се дърпа. Какъв е изходът? Дали времето ще покаже?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да не ти пука.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Да не ти пука.

Няма да ми пука, ако не говоря много-много с нея, но се питам това ли е най-добрия вариант - малко тъпо ми се струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си