.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Bieber Fever

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    мда. всички са тъпи хейтъри ама ти кесиш във форума нали?

искаш ли идея - ако мнозинството от хора смятат един човек за... ами за шега...

то може би си има причина за това?

в 10-секундните, но доста мъдри и направо легендарни думи на ози осбърн:

http://www.youtube.com/watch?v=kNMprXz1MXM

има си причина и звездите и нормалните хора да го мислят пишлеме, а феновете му да са 90% от женски пол, на крехка възраст и надарени с някои, да ги наречем, особености

ей това мислят повечето хора че са феновете на това моми...ъъъъ... момче. и честно казано - това е един от малкото стереотипи които всъщност не са чак толкова далече от истината

http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI

he just sucks... но вие го харесвате... WTF!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от DebbieLoveBieber
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Моля ви се не започвайте пак с тоя идиот. Не ми се четат глупости пак!
    подкрепям !
    Трима сме! Тази грешка на природата още ли не е изчезнала?

Скъпи Дядо Коледа,
    Знам, че ти можеш всичко, не бях послушно дете, но за сметка на това помагах на доста хора. Сега те моля за една мноооооооооого малка услуга. Нека се отървем от този Бийбър. Убий го ако трябва, но просто го накарай да изчезне. Поне на Земята сме има-няма 500 000 човека, които желаем същия подарък за Коледа.

С много, много, много обич хейтърите на Бийбър по целия свят
    хо, хо, хо..(и бутилка ... каквото ти е по вкуса..
    Искай си .. няма да стане. Обиждате него пък не са виждате вие кви сте сдухани. Просто не може да повярвате, че едно момче от нищото стана нещо. Направете си една Анти Фен тема и там му се смеите колкото искате. Дано е забавно да са смеете на глупоста си.

А ние като сме били сдухани в този форум, к'во тогава правиш в този форум? Някой път сте толкова жалки, че не е истина! Може според теб да "съм сдухана", но поне имам повече приятели, дори "фенове" ( ) отколкото този паляк!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    мда. всички са тъпи хейтъри ама ти кесиш във форума нали?

искаш ли идея - ако мнозинството от хора смятат един човек за... ами за шега...

то може би си има причина за това?

в 10-секундните, но доста мъдри и направо легендарни думи на ози осбърн:

http://www.youtube.com/watch?v=kNMprXz1MXM

има си причина и звездите и нормалните хора да го мислят пишлеме, а феновете му да са 90% от женски пол, на крехка възраст и надарени с някои, да ги наречем, особености

ей това мислят повечето хора че са феновете на това моми...ъъъъ... момче. и честно казано - това е един от малкото стереотипи които всъщност не са чак толкова далече от истината

http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI

he just sucks... но вие го харесвате... WTF!
    Amen for that!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

слушам metalcore и не го мразя , кво ? проблем? не знам колко човека ме караха да влизам в youtube и да гласувам отрицателно за песните му ... просто го оставете на мира и спрете да му правите views ... до няколко години ще се отдели от мама и тате и ще стане наркоманче

м/у другото един приятел пуснал един такъв обиден коментар по негов адрес във vbox и е получил смъртни заплахи от 12-15 годишни пикли

Офф, отдавна вече не са интересни тези спорове.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си