- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Bieber Fever
мда. всички са тъпи хейтъри ама ти кесиш във форума нали?
искаш ли идея - ако мнозинството от хора смятат един човек за... ами за шега...
то може би си има причина за това?
в 10-секундните, но доста мъдри и направо легендарни думи на ози осбърн:
http://www.youtube.com/watch?v=kNMprXz1MXM
има си причина и звездите и нормалните хора да го мислят пишлеме, а феновете му да са 90% от женски пол, на крехка възраст и надарени с някои, да ги наречем, особености
ей това мислят повечето хора че са феновете на това моми...ъъъъ... момче. и честно казано - това е един от малкото стереотипи които всъщност не са чак толкова далече от истината
http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI
he just sucks... но вие го харесвате... WTF!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от DebbieLoveBieber
А ние като сме били сдухани в този форум, к'во тогава правиш в този форум? Някой път сте толкова жалки, че не е истина! Може според теб да "съм сдухана", но поне имам повече приятели, дори "фенове" () отколкото този паляк!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Amen for that!Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
слушам metalcore и не го мразя , кво ? проблем? не знам колко човека ме караха да влизам в youtube и да гласувам отрицателно за песните му ... просто го оставете на мира и спрете да му правите views ... до няколко години ще се отдели от мама и тате и ще стане наркоманче
м/у другото един приятел пуснал един такъв обиден коментар по негов адрес във vbox и е получил смъртни заплахи от 12-15 годишни пикли![]()
![]()
![]()
![]()
Офф, отдавна вече не са интересни тези спорове.
Audio ergo sum