- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите страхове.
Тук споделяйте какви са вашите страхове.Аз освен нормалните страхове(от смъртта,от неизвестното) се сещам само за 1-страх ме е от кокошки,може би защото като малък на село имаше 1 петел,който всеки път,когато ме видеше започваше да ме гони и да ме кълве![]()
Страх ме е от смъртта, от тъмното... от разни гъсеници, червеи и разни такива гадини.. но най-много ме е страх от паяци
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Най-много от всичко ме е страх от тъмното от години спя на светната нощна лампа,просто тъмнината ме подлудява!От хлебарки ме е повече гнус ммм не се сещам за друго
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Страх ме е от бъдещето.
Страх ме е от тъмното, от смърта, от самотата....
От гълъби най-много.. нямам представа защо, но ме плашат!![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Кучета-като малък съм имал неприятни случки.С годините свикнах да се оправям с тях(в нашата държава няма как иначе) обаче ако ме хвнат неподготвен, първите 2-3 секунди още съм стреснат.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Значи от смърта не ме е страх,от тъмнината в никакъв случай и от нито едно животно не ме е страх.Страх ме от по-големи катаклизми като война,земетресение,ураган и най-много от ТЪПИ ПОЛИТИЦИ!![]()
и мен много ме е страх от кучета, само дето още не мога да го преодолея напълно..Първоначално написано от someonerandom
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
от живота
От тъмно,змии и паяци!!!От тези неща ме побиват тръпки.От тъмното не толкова,но от змиите и паяците направо..![]()
Аз живея заради тъмното,така че не ме е страх особенострах ме е единствено от духове и разни гъсеници и подобни същества.
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Страх ме е само от природните катаклизми![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Страх ме е, че може да не постигна целите си и да живея посредствен и непълноценен живот. Страх ме е да не загубя човека до себе си. Страх ме е от възможността никога да не стана човека, когото искам да бъда... И от още неща, които ми е трудно да облека в думи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Страх ме е от гълъби и гъсеници, червеи, охлюви и всякакви подобни гадини, отделящи слуз или изглеждащи слузести. И то пак не е точно страх, ми по-скоро погнуса.
От бъдещето - да не стана чистачка, да не умра сама, сбабичкосана и обградена от котки... такива работи.
Страх ме е от думите на най-важният за мен човек.
Страх ме е от мечки
мислех, че само аз съм така..Първоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+ самота, отхвърляне и ниско прелитащи птици.Първоначално написано от iLovePussyJuice
+ Азис, JB...Първоначално написано от dPa3HuTeJl
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
От това да не се случи нещо с близките ми.
Другото са дреболии, второто по важност е как ще си наредя живота.
...