- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите страхове.
страх ме е от паяци . дори и да ги убия . страх ме е да спя на тъмно . страх ме е от некви бабички по улицата щот имам чувство че кълнат . страх ме е и от цигани . може би щот кат малка съм се била с тях :Д
Мен пък не ме е страх от тъмното, дори напротив, някой път обичам да седя на тъмно и да си мисля, нито пък от буболечки освен ако не е някаква двуметрова стоножка![]()
Но пък за сметка на това имам страх от гадене и повръщане, ама какво да се прави, всеки луд с номера си![]()
Страх ме е от високо,и от вода !
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
СТРАХ МЕ Е ОТ ШИБАНИ БОГОМОЛКИ И СТОНОЖКИ.ДЕБАА!! ебати господ си нема друга работа . а и от радиация![]()
Before i forget i'm Psychosocial
От много неща ме е страх, но никога от човек..
От всякакви животни ме е страх.. паяци, хлебарки, петели, кокошки, пеперуди ( колкото и откачено да звучи.. ;д ), пауни, оси, пчели.. абе, квото се сетите.. скакалци също.. голяма бъзла съм.. :/![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Страх ме е от тъмното и стоножки.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
от отхвърляне
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
От животни не ме е страх,ама от повечето ме е гнус,особено змии,паяци,червеи... едни такива лигави...уффф,че гадно!![]()
Страх ме е от природни катаклизми,ама в нашата "прекрасна" държава понеже не могат да станат,ме е страх най-много от политиците... или по-точно гнус!![]()
![]()
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Страх ме е от понита...не се ебавам, сериозно...
![]()
![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.. I could really use a wish right now.. (*)
Имам фобия от две неща - тъмното и оси/пчели , бягала съм по целия плаж , щото една оса реши да ме следи.Беше доста забавно![]()
Обичам !
И мене ме е страх от животниПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
страх ме е от смъртта, самотата, тъмното .. и това е май![]()
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
Страх ме е от самотата, бъдещето, скуката. Нещо смесено между любопитство и страх към смъртта. Гнус ме е от гадинките
От змии
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Първоначално написано от Monnie
От неизвестното ме е страх...![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Насекоми![]()
Everything it`s possible !
От паяци,буболечки,гъсеници и от тъмното![]()
паяци,гущери,змии,червеи,ох люви.кустенурки.. ох много са .. понякога от тъмното..
You Smile Make Me Fly.. ^^
Ами страх ме е от насекоми (освен калинки и пеперуди), паяци, тъмното, извънземни, духове, психопати, педофили, убийци, но най-много от....идиоти!