.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Задържане--HELP

Имам един проблем или не точно проблем.Значи като започнем да се натискаме с аверката ми случва ми се вече за трети път при малко по страстна игра и свършвам може би на десетата минута,а други пъти при секс 30-40 мин. издържам.Кажете ми някакъв начин за задържане защото като и кажа ще свърша тя нарочно продължава по силно ;d Пробвал съм да мисля за коренно различни неща,в известна степен помага или помагаше,защото на последък не знам нищо не ми действа
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Задържане--HELP

Цитирай Първоначално написано от n3razum3n
    Имам един проблем или не точно проблем.Значи като започнем да се натискаме с аверката ми случва ми се вече за трети път при малко по страстна игра и свършвам може би на десетата минута,а други пъти при секс 30-40 мин. издържам.Кажете ми някакъв начин за задържане защото като и кажа ще свърша тя нарочно продължава по силно ;d Пробвал съм да мисля за коренно различни неща,в известна степен помага или помагаше,защото на последък не знам нищо не ми действа
    От това което прочетох , разбирам че правите секс и 1вия път свършваш на 10 мин ..... работата е такава че момичето трябва да го приеме като комплимент (според мен ) защото те възбужда много (демек харесваш я) и бих ти казал "Йеби 10 мин после смени шапката с нова и продължаваааааааааааааай"
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Да де то,че има още 1-2 пъти има ама тъпото е,че първия път е кратичко и искам да удължа този период хах ако мога така да кажа
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Град
    Улицата
    Йеби 10мин ама якооо колко душа имаш
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си