.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Какво мислите?

Здравейте, сигурна съм че въпросът ми ще ви се стори адски тъп, но въпреки товаа..
    Знзчи запознах се с едно момче в фб. и той ме покани на кафе, иска ми скайпа, зарибявахме се ии такива работи. Писали сме си 2,3 пъти за сега и той започна да ми вика келешче, келеш :X и такива неща ;D Та въпросът ми е, вие момчетата пишете ли подобни неща на момичетата? Това като някаква закачка ли да го приемам? ;dd
    Моля ви, отговорете ми без критики.

Не, аз лично не пиша.

Точно пък келешче не използвам Аз мисля, че ще ти се изяснят повече нещата, когато отидете на кафе. Така да се чудиш няма смисъл !

"келешче" вика... смеххххххххххххх

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ужас..

Не бих продължила да общувам с такъв човек ако ми е дългогодишен приятел,знам,че ми се бъзика и няма да се засегна,но при условие,че се познавате от малко време..

да не би да правиш келешлъци , а ?
    <<>>

Град
    Plovdiv майна
    Никога небих казал на момиче "келешче" ама никога
    според мен не е закачка а обида

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако ми каже "келешче" няма да го приема като зарибявка, ами като обида.. даже нямаше да става въпрос за комуникация.. нямаше да му пиша.. къв е той, че да ми казва "келешче"
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на CR0W
    Нормално е момче да вика на момче така(ние си викаме по какви ли не начини),но не и на момиче.

Баси глупака!!

Град
    Philippines
    според мене тоя иска да прекрати всякакви отношения с тебе .. !
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    "Келешче" - закачка ?
    ZaicheNaXeroin

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    С.Е.Л.Я.Н.И.Н.

Според мен да ти вика "дребен", "мъник", "дребосък", ама "келеш" е прекалено. Със сигурност няма да го приема, като закачка, ако някой ми каже келеш... ujss !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако си някво лапе е разбираемо
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Абе явно наистина иска да прекрати отношенията между вас... ама не мисля, че е комплимент "келешче" - ама не звучи толкова гадно.. ... Това е някакъв супер тъп израз на тъпак Ама и повечето като им кажат нещо обида или нещо хубаво явно не го различават...

Като момиче е заблудено-влюбено... в някой и най-пълната глупост му се струва комплимент...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

1.Напълно е възможно да ти се подиграва, и всъщност изобщо да не сте се зарибявали...

2.Но също е възможно просто да не се усеща кое е забавно и кое не. Има такива хора. Мислят, че е смешно или забавно да говорят на "пикла", "дрисла", "бавна" или т.н. (цитирам познати). Лично за мен такива хора са инфантилни и не знаят как се общува.
    Аз в никакъв случай не оставям някой да ми говори по тоя начин и не бих се занимавала с такъв човек, след като съм наясно, че не мога да изтърпя да ми говори по такъв начин. В крайна сметка ако тръгнете ще трябва да търпиш тези обръщения и занапред, а вие може да ходите и месеци! Смятай, щом началото е зле.

Категорично не.

Отсега постави нещата, че той няма да ти говори така и тва е. Да е наясно с кого се занимава, ти не си му някоя квартална пикла, ти си готино момиче, което мъжът трябва да уважава, и ако не е съгласен с това - пътя. Да си имаме уважението. Има си начини, по които да се общува нормално с човек без да му накърняваш достойнството (силно казано в твоя случай) или да пускаш нелепи шеги. Мен ако някой постоянно ми повтаря "Келеш, келеш, келеш, келешче" ще реша, че има нещо против мен ;]

И все пак не изключвай точка 1. Може и да ти се подиграва.. Себе си аз смятам за добър психолог и по мои наблюдения, когато мъж е груб с момиче (вика й "пикла", "дрисла" и т.н., и примерно й се смее), той обикновено не я уважава. Особено пък, ако тя не се усеща защо той й говори така и го приема като "закачка" и едва ли не се смее, все едно комплимент й правят.
    Разбира се, има изключения, които добре балансират по-грубите си шеги с добро поведение и наистина си личи, че са се шегували.
    Но все пак помисли над всички варианти...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Аз съм съгласен с горното мнение.
    Смятам, че ако те нарича така, просто самият израз определя какъв човек е той. Какво е това, някой, който почти не познаваш да те нарича келеш? Такива са ми направо противни- селяни и безразсъдни пубертети. Ако проодължава така, направо му дръпни пътя. Такива като него незнаят как да се отнасят със срещуположния пол. Както и да е, да не се впускаме в подробности.
    Помисли си

Цитирай Първоначално написано от burpp
    С.Е.Л.Я.Н.И.Н.
    Това е първият вариант.
    Номер 2: може да се опитва да те разкара. Много зависи от това кога те е поканил на кафе и какво сте си говорели преди това.
    Номер 3: жалък опит да се сближите.

А, има и 4. Възприема те само като приятелка. Т'ва, че те кани на кафе, може да значи, че има време за убиване. Какво по-хубаво да се пробва с някоя, за която не му пука много-много?
    5: просто се лигави.

Но според мен е излишно да гадаеш. Много се дразня на жените като се хващат/ме за най-малкото и мислим, и гадаем, и предполагаме, докато преебаваме нещата неусетно. ^^

Wow, не съм очаквала толкова много отговори. Благодаря ви.
    Значи ние си писахме за това и той ми каза, че това не е такова келешче каквото аз си мисля, хубава дума било Таа не знам, мисля че наистина е така. Изключвам варианта, че иска да ме разкара защото винаги когато е на компа ми пише веднага. Явно за него си е нормално

Град
    Цитирай Първоначално написано от Viiiiki
    Значи ние си писахме за това и той ми каза, че това не е такова келешче каквото аз си мисля, хубава дума било Таа не знам, мисля че наистина е така. Изключвам варианта, че иска да ме разкара защото винаги когато е на компа ми пише веднага. Явно за него си е нормално
    Кажи му да си пооправи речника. Думата "келеш" където и както да я използваш не е присъща за едно момиче. Защо не започне да ти вика- "нерез", "копеле" ... защо не и "брат" ? Речника му има нужда от корекция. Може да си му го кажеш.

Келешче, като зарибявка ли го приемаш ? Ако ти каже пу*тко заспала, значи иска да ходите, да знаеш.

Мда, и мен се опитваха да ме убеждават, че "бавна" е много сладка дума и приятелски така, хубава е, с мили чувства, но въпросът е как се чувстваш ТИ.
    Ако си окей с това да те нарича келеш, защото той така си говорел, няма проблем.
    Ако обаче не си доволна от това обръщение, има проблем.

Нещата опират повече до твоето отношение към подобни изрази, а не той какъв смисъл влага в тях /въпреки че и това е важно!/
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Мда, и мен се опитваха да ме убеждават, че "бавна" е много сладка дума и приятелски така, хубава е, с мили чувства, но въпросът е как се чувстваш ТИ.
    Ако си окей с това да те нарича келеш, защото той така си говорел, няма проблем.
    Ако обаче не си доволна от това обръщение, има проблем.

Нещата опират повече до твоето отношение към подобни изрази, а не той какъв смисъл влага в тях /въпреки че и това е важно!/
    Аз му казах, че не съм окей с това : ) И се разбрахме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си