.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise

Дигитална фото рамка?

1во да ви питам става ли за подарък за момче.Някой имал ли е,доволен ли е и как точно се действа?
    Ето тази като пример: http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=50121
    What i want is obvious , what i love is unique

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Мисля, че става и за момиче и за момче... Слагаш и карта памет със снимки в нея, тя ги показва и ги сменя на някво време. Не е голяма философия.

ами ние в къщи имаме такова нещо и седи някъде в шкафа и никой не го ползва.. Подходящо е за подарък, ама не е особено потребно. Пъхаш флашка със снимки и ти се въртят... Апък снимки и на компа можеш да си гледаш То поне да отваряше филми, ама не, само снимки отваря ;д Незнам, смятам че няма смисъл от тая глупост....

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Нали е рамка за снимки.. тя заменя обикновенната която може да има 1 с такава, която да сменя 100. Филми на рамка искате да гледате.... о, Господи..

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    E според мен е яко, но е илзишна загуба на пари.

Супер фен
    На мен пък ми харесва, качваш си снимки по твой избор, слагаш го някъде и му даваш през 1мин слайдшоуто да ги върти. По това време на годината бих си сложил някакви коледни снимки, за малко коледно настроение. По принцип и на десктоп-а на ПСто ми е такава снимка, но десктопа постоянно е скрит от 1 куп други простотии

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    На мен пък ми харесва, качваш си снимки по твой избор, слагаш го някъде и му даваш през 1мин слайдшоуто да ги върти. По това време на годината бих си сложил някакви коледни снимки, за малко коледно настроение. По принцип и на десктоп-а на ПСто ми е такава снимка, но десктопа постоянно е скрит от 1 куп други простотии
    Наистина, на десктопа и да си сложиш снимки да св въртят на слайдшоу не е от голяма употреба, освен ако нямаш намерения да си зяпаш десктоп-а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си