- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на вашите татуси ?
Похвалете се с вашите татуси и качете снимка тук
http://www.prikachi.com/images/5/2761005X.jpg
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Другата тема вече е много стара и е outdated.Първоначално написано от divacheee
Татуса си е доста голяма.Но според снимката изглежда различно.Не мисля,че щеше да е по-добре да е по-голям,а и на гърба едвам се издържа болката,тъй като кръговете минават точно през гръбначния стълб.
оффПървоначално написано от nepowtorima
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тъпото надписче на Лозанова не се ли изтърка вече ?![]()
![]()
To infinity and beyond.
|Първоначално написано от POLLINA
Мноого изтърканоНямам думи..
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Доста баналноПървоначално написано от nepowtorima
Но пък мястото на татуса много ми харесва ..
Тцтц.. за какво ли я качих въобще ... не стига, че само аз освен автора качих татус ами и казвате, че е изтъркано![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Изразяваме мнение, а как го приемаш е съвсем друг въпрос
между другото, ника ти също е супер-дупер оригинален
Аз съм с 2 татуса, един на гърдите и на врата но ме мързи да качвам снимки.По - късно ако не ме домързи ще кача![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
само аз ли незнам за татуса на nepowtorima? какво му има толкова![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
самия смисъл на татусаПървоначално написано от neeDaBosS
или липсата на такъв
И това , че всички тръгнаха като кокошки по Николета , да си правят и те същия.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Следващата стъпка дали ще е да си набутат 400 кубика силикон?![]()
За съжаление, нямам. Но ще си направя. Ще са 5 ханджи (корейските символи), започващи под линията на косата и надолу по гръбнака. Цялото нещо ще е педя и половина, сиреч 30 см. Не съм решила точно кои, защото се колебая между 10-12 някъде, но означават основните ми ценности в живота: Воля, Слънце (за оптимизъм), Благородство, Състрадание...
Също ще си напиша два реда от една песен на стъпалото, но от горната страна, до пръстите.
ШШШ ако имате татуси качвайте снимки,ако нямате стига спамете в темата.
Ето ги и мойте 2 скоро ще имам като попълнение и целия гръб![]()
Първия си го направих заради слабостта ми към моторите, а втория защото това ми е любимия символ и като цяло египетските символи и митология много ми харесват...
П.П. Сори за кофти качеството на снимките не ми се занимаваше да правя по - добри![]()
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Другата тема не я намерих,а я потърсих.На който не му се пише в тази тема да хваща пътя,а не да спами.