Искам да споделя нещо и се надявам да ме разберете, а не да започнете да ме упреквате....
Пред 2-3 дена една приятелка пуши трева ( една наистина много добра и близка приятелка), която всъщност е само на 13! Тяяя лично ми беше обещала, че няма да го прави, защото и казах, че ако го стори прекратявам всякакви взаимоотношения с нея!
И кво на връх 23 се беше яко напушила...Постоянно се хилеше, въобще не й пукаше каква глупост беше сторила и на мен естествено ми кипна! Та за бога толкова близки бяхме, а тя ми даде и обещание , което сметнах, че ще спази! Явно е , че е нямала волята да се спре! Ужасно се разтроих като ми го съобщиха и започнах да й викам и да й обяснявам за вредата от това...
Направих всичко възможно да и отмина по-бързо ( последствията от тревата ), като с др френдове и взехме мляко и дрън дрън....
Та се тая....като се свести ми каза, че нямала повече никога да направи подобно нещо, но някакси вече не можех да й вярвам!
И днес знаете ли какво ми казаха....Била разправяла за мен, че съм я дразнела ( като аз просто се опитах да я и помогна)! Също така пушела цигари! Неее знам в мен ли е грешката....просто не мога да си го обясня!Ужасно ми е жал като я виждам в какво се забърква и не иска да ме послуша! ;((( Толкова нормална и общителна беше, а сега ..... ;х
Ако искате изтрийте темата, но просто трябваше да споделя всичко това на някого.....
И искам да ви питам оттук нататък какво бихте предприели вие!?