- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съсипване на дреха
Здравейте, интересувам се от прост и ефективен начин за съсипване на една дрешка ...![]()
![]()
Чакам от вас предложение за всякакви видове маркери, химикалки, флумастри, шпрейове, киселини, киселинни оксиди, основи, амфотери, и всякакви производни химични елементи, които могат да се открият "в най-близката аптека", супермаркет и т.н. Важно е обаче "веществото" да има малък обем и да е трудно забележимо за околните.![]()
П.С. Дрехата, която искам да съсипя е подобна на тази: http://www.bitak.net/uf/obiavi/32477...257920_B02.jpg
Thank youuu![]()
Щото някоя съученичка/приятелка има такова, пък аз нямам....
ами не, не е заради това, не ме мислете за толкова повърхностна. просто ми трябва :]]]
zavist lo6a raota maina
fuck you stupid little faggot suck my dick bitch
stripper give me private dance ..
[10/12/2010 18:22:56] elenka angelova: Sega ve4e moga da te solia kolkoto si iskam,niama e maika ti da se opla4e6,ne 4e mn te e strah ot neia
[10/12/2010 18:23:14] Ice crystal: (rofl)
калиев перманганат от аптеката, би трябвало да подейства негативно.. с кислол можеш, обаче да не опръскаш човек
трябва ти да съсипеш дрешка... how clever!Първоначално написано от antoaneta1992
дано не е за това, което изглежда![]()
always late but worth the wait!
Като не ти трябва ми го дай на мене тва.![]()
Заливаш я с H2SO4(сярна киселина) и от нея няма да остане нищо. Само да внимаваш да не унищожиш и себе си![]()
Не себе си, а позната, която има готина дрешка, а авторката - неПървоначално написано от mitzubi6i
![]()